Knalli puukehystaulu

27.90 

Knalli, viikset ja rusetti, siis todellinen herrasmies!

Hauska ja persoonallinen taulu vaikka eteisen seinälle.

Koko n. 40cm x 50cm.

Saatavuus: 1 varastossa

Knalli puukehystaulu. Vanha lauta on kaunista ja näyttää hyvältä seinällä kuin seinällä! Paitsi miehen mielestä ei enää ulkorakennustemme ulkoseinällä. Hannahuuhaa käyttää liiterinsä ja Huuhaa-puotinsa seinien vanhoja lautoja ja kirjahyllyjen, laatikoiden ynnä muiden ei enää pelastettavien kalusteiden taustojen kovalevyjä uudelleen luoden uniikkeja sisustustauluja omalla, persoonallisella, hieman humoristisellakin tavallaan. Kehystää voi vaikka mitä! Vanhaa, käytettyä, rustiikkia, kuten julisteita, keittiövälineitä ja pehmonalleja on tähän mennessä päätynyt kehyksiin. Esineiden taustana voi olla vanhaa tapettia, kangasta, juuttikangasta, aikakauslehteä, mitä milloinkin keksin ja kivalta näyttää. Ja mitä milloinkin sattuu omista kaapeista ja kirpputoreilta löytymään. Lisämausteena voi olla erilaisia puu– tai metallikoristeita. Jokainen taulu on uniikki ja omin käsin ja aivoituksin valmistettu, keksimisen ja pähkäilyn ilotulitteilla varustettu. Usein tauluissa on myös jokin veikeä teksti, onhan huumori ja sanoilla leikittely olennainen osa Hannahuuhaan maailmaa. Sisustuskin voi olla pienellä silmäkulman pilkkeellä höystettyä. Pelkistetty, skandinaavinen ja vaalea sisustus ei ole Hannahuuhaan juttu. Mutta nämä taulut näyttävät hyvältä ihan valkoisellakin seinällä! Pientä twistiä sellaiseenkin kotiin! Kotona pitää viihtyä, kotona pitää olla hauskaa ja kotona pitää olla inspiroivaa! Saa olla muutakin ilahduttavaa katseltavaa kuin televisio! Omassa, rakkaassa kotitorpassamme eivät vaan seinät enää tahdo riittää, mutta sinullahan oli tilaa juuri siinä kohtaa, muistathan?

Knalli puukehystaulu ja muita persoonallisia sisustusjuttuja

Tulipa joskus rautakaupassa käydessäni löydettyä laatikollinen kivoja, hieman steampunk-henkisiä tapettikuvia ja pakkohan ne oli ostaa, kun halvalla sai! Aikaa vierähti ja mies päätti, että nyt alkaa vanhan liiterimme ulkolaudoituksen uusiminen. Hän oli jo kärräämässä vanhat laudat roviolle, kun Hannahuuhaa (silloin vielä pelkkä Hanna) hyppäsi traktorin eteen. Ei hemmetti, nehän on hienoja! Traktori teki u-käännöksen ja laudat kärrättiinkin puukatokseen kaiken muun tarpeellisen pelastetun seuraksi. Asiat loksahtivat paikoilleen ja syntyi yhdistelmä puukehys ja tapettijuliste.

Kaikkia näitä voit hankkia helposti nettipuodin lisäksi kesäkaudella Huuhaa-puodista, ihan livenä.  Shoppailun jälkeen on mukava istahtaa maaseutumiljöössä, keskellä ei mitään, tunnelmalliseen, vanhaan liiteriin muokattuun kahvittelutilaan ja nauttia kiireettömästi kahvista, leipomuksista ja elämästä. Ties vaikka ajatus lähtisi lentoon ja saisit huikeita uusia sisustusideoita kotiisi. Hannahuuhaa voi auttaa siinäkin: ideat eivät ihan heti lopu kesken!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Knalli puukehystaulu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart