Ale!

Kalustesukat

4.00 

Iloiselle lattiansuojelijasisustajalle

hilpeät kalustesukat!

Sopivat moneen jalkaan aina 20 cm ympärysmittaan asti.

4 kpl nippu.

 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kalustesukat, aivan huikeat, tuikitärkeät turhuudet kotiin! Jos tuolisi istuu kylmällä lattialla, on se todella iloinen saadessaan lämpimät sukat jalkaansa. Niin iloinen, että huomaat sen heti. Tuolin ilme muuttuu hilpeämmäksi oitis! Nämä sukat eivät kuitenkaan ole vain ja ainoastaan tuolille sopivat, vaan ne käyvät isompaankin jalkaan: jopa 20 sentin ympärysmittaan asti! Miten olisi siis vaikka pöydälle tai lipastolle? Ja pieni siirtelykin sujuu siistimmin, kun jalat eivät raavi lattiaa! Itselläni  on tuvassa puusohva saanut jalkoihinsa sukat ja siinähän niitä riittääkin kuusi kappaletta. Kahdesta nipusta riittää siis vielä kaksi varasukkaakin. Yhdessä nipussa sukkia on neljä eli yhdelle kalusteelle sopiva määrä (paitsi meidän puusohvalle ;)). Toisena sukitettuna on Ikean porrasjakkara ja siinä ne toimivat loistavasti! Sukkien luvataan olevan myös pitkäikäiset. Voit pestä ne pesukoneessa 40 asteen ohjelmalla. 

Huuhaa-puotiin kalustesukat saapuivat Porista, Hannahuuhaan lapsuuden ja nuoruuden kaupungista. Porissa toimii PuuhaMarin Putiikki, jonka tuotteita Hannahuuhaakin käyttää tuunausprojekteissaan. Mariin tutustuin kesällä 2022, kun vihdoin sain aikaiseksi käydä hänen putiikissaan. Sukkia Marilla oli myynnissä niin paljon, että hän kysäisi josko ottaisin niitä myös minun puotini valikoimaan. Ja miksen olisi ottanut (ostanut)? Täyttävät todellakin hauskuudellaan kirkkaasti Huuhaa- ideologian vaatimukset. Värivalikoima tosin ei ole ihan ominta, mutta saattaa kuitenkin vedota hieman useampaankin asiakkaaseen neutraaleilla ja maanläheisillä sävyillään. Vinkiksi siis, että jos Huuhaa-nettipuodissa ei ole jotakin mallia niin montaa nippua kuin haluaisit, laitapa viestiä ja kysäisen Marilta, josko löytyisi täydennystä. Tai tilaa loput suoraan hänen verkkokaupastaan! Emme kumpikaan pahastu, vaan koemme yhteistyön iloa!

 Kalustesukat ja muita persoonallisia sisustusjuttuja

Kalustesukkia ja muita persoonallisia sisustusjuttuja voit hankkia nettipuodin lisäksi kesäkaudella Huuhaa-puodista, ihan livenä.  Shoppailun jälkeen on mukava istahtaa maaseutumiljöössä, keskellä ei mitään, tunnelmalliseen, vanhaan liiteriin muokattuun kahvittelutilaan ja nauttia kiireettömästi kahvista, leipomuksista ja elämästä. Ties vaikka ajatus lähtisi lentoon ja saisit huikeita uusia sisustusideoita kotiisi. Hannahuuhaa voi auttaa siinäkin: ideat eivät ihan heti lopu kesken! 

 

 

 

 

 

numero

1, 2, 3, 4, 5, 6

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kalustesukat”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart