Ale!

Kissan farkkulelu (iso)

6.00 

Lintukala

Farkkua , sulkia, puukeppi ja kengännauha;

niistä syntyy isommalle (ainakin egoltaan) kissalle veto- ja painilelu! Sisällä kissanminttua.

Farkkuosan pituus n. 20cm.

Jokainen lintukala on suurinpiirtein samanlainen, pienet erot kuuluvat asiaan.

 

Saatavuus: 1 varastossa

Kissan farkkulelu koostuu kierrätysfarkkupaloista, puukepistä, kengännauhasta, sulista, vanusta, ”rapinapaperista” ja kissanmintusta. Lähes kaikki on kerätty omista varastoista. Hamsteri-Hanna on säästänyt parittomat kengännauhatkin. Vanu on rikkimenneistä istuintyynyistä. Sulkanauhan olen joskus muinoin ostanut kangaskaupan alesta ja se on toiminut kotonani seinäkoristeena. Entä rapinapaperi? No, tietenkin joulusuklaakonvehtien paperit, joiden huomasin vahingossa pöydälle jääneinä olevan varsin kiinnostavia ja leikkiin innostavia entisellä omalla kissallamme. Vain kissanminttu on aina uutta ja erikseen hankittu. Jatkossa tosin on suunnitelmissa olla senkin suhteen omavarainen, mutta se vaatii vielä kokeiluja.

”Lintukala” on testattu eläimillä. Kissoilla tietenkin. Veto- ja potkuleluna se sai täyden kympin (ainakin emännältä), mutta hurja huiskuttelu sai Kiskattien tyttökisut vähän varomaan kalaa sen ison koon vuoksi. Hannahuuhaan naapurinpojat Manu ja Panu keskittyivät myös enemmän potkupainimiseen. Oma kissamme Elvis hyökkäili innoissaan kimppuun, kun lintukalaa vedettiin pitkin lattioita. Potkupainikin oli melkoisen innokasta, Elvishän on esikuvansa tapaan varsin notkealanteinen.

Kissanminttu on kasvi, joka saa reaktioita ja toimintaa aikaiseksi useimmissa kissoissa. Oma kissamme Elvis nauttii siitä ihan tuoreenakin puutarhastamme. Elviksellä on oma salaattibaari! Sen lisäksi, että sitä syödään, sen päällä pyöritään ja sille jutellaan. Ihan oikeasti, ainakin Elvis. Lintukalojen sisältä siis löytyy tätä mirrinminttua. Sen olen tähän asti ostanut valmiiksi kuivattuna, mutta suunnittelen kovasti yrittäväni kuivattaa sitä itse omista viljelmistä. Huuhaalandian kukkapenkeistä sitä löytyy reilustikin, sillä se on myös väriltään kovasti Hannahuuhaan kukkapalettiin sopiva vaaleanvioletteine kukintoineen. Sehän on aika innokas levittäytymään, joten Elvikselle varmasti vielä jää tuorepalaa. Ja leikkaaminen vain innostaa sen uuteen kasvuun ja kukintaan. 

Kissanfarkkulelu ja muuta hauskaa kotiin 

Kivaa kissoille ja koirille sekä persoonallisia sisustusjuttuja voit hankkia helposti nettipuodin lisäksi kesäkaudella Huuhaa-puodista, ihan livenä.  Shoppailun jälkeen on mukava istahtaa maaseutumiljöössä, keskellä ei mitään, tunnelmalliseen, vanhaan liiteriin muokattuun kahvittelutilaan ja nauttia kiireettömästi kahvista, leipomuksista ja elämästä. Ties vaikka ajatus lähtisi lentoon ja saisit huikeita uusia sisustusideoita kotiisi. Hannahuuhaa voi auttaa siinäkin: ideat eivät ihan heti lopu kesken! 

 

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kissan farkkulelu (iso)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart