Pöytävalaisin

39.00  sis. alv 24%

Tyylikäs, tummanharmaaksi maalattu pöytävalaisin, jossa kultaiseksi käsitelty varjostinosa.

Komea korkeus 63cm.

Lampun koko E27. Musta, kytkimellinen johto reilu 2 m.

Huonekaluja ei ikävä kyllä toimiteta postitse tms. Laitathan viestiä, niin sovitaan nouto.

Saatavuus: 1 varastossa

Pöytävalaisin on uniikki, Hannahuuhaan tuunaama, puujalkainen pöytävalaisin. Varjostin on kangasta. Molemmat osat on maalattu Frenchic-sarjan maaleilla ja jalka on vielä vahattu. Alkuperäisessä asussaan tummanruskeana valkoisella varjostinosalla se palveli omassa tuvassamme, kunnes tuli aika (taas) vähän mööpelivalssata uusiksi. Itse asiassa se alkoi tylsyydessään tympiä silmää. Eikä se enää löytänyt uudessa kalustuksessa oikein paikkaansakaan, joten oli aika heilauttaa Huuhaa-taikasauvaa. En itse ole juurikaan harmaan ystävä, mutta jostain syystä minulla on tummanharmaata Frenchic-kalkkimaalia. Kyseessä on tuoteperheen sellainen kalkkimaali, joka tarvitsee vielä vahan/lakan kestävyyden tueksi. Tämä jalka siis sai pintaansa vielä värittömän vahan. Myös varjostin on maalattu saman sarjan kultajauheesta tehdyllä maalilla (Frencheen Gold). Ovatkin oikein hyvä ja hienostunut yhdistelmä, joka sopii monenlaiseen sisustukseen! Valaisimeen käy normaali E27-lamppu ja mustan, kytkimellisen johdon pituus on reilu kaksi metriä, joten sopii vähän korkeammankin lipaston päälle. Niin oli minullakin. Millainen paikka sinulla olisi? Aivan täydellinen, eikö?

Huonekalujen tuunaus on varsin hauskaa ja innostus on aina huipussaan, kun saa luovasti leikitellä erilaisilla toteutusvaihtoehdoilla. Aina ei onnistu, ja silloin en sitten laitakaan myyntiin, vaan odottamaan uutta kierrosta. Kaikkea en kuitenkaan suostu tuunaamaan. Esimerkiksi oikeasti ja aidosti vanhat, tyylikkäät huonekalut jätän rauhaan. Ne saavat olla patinoineen yleensä juuri sellaisia kuin ovat. Toinen asia, johon en lankea, on valkoinen. Se ei ole minun värini. Toki sitä voi olla osana, mutta kokovalkoinen on ankeaa. Tulee sairaala mieleen ja kodikkuus jää puuttumaan. Suorastaan ahdistun kokovalkoisen sisustuksen keskellä! Minua ilahduttaa suuresti tämänhetkinen trendi, jossa värit alkavat löytää tiensä koteihin. Ole sinäkin trendikäs ja väritä kotisi kodikkaaksi!

Pöytävalaisin ja muita persoonallisia sisustusjuttuja

Pöytävalaisin ja muita kivoja sisustusjuttuja voit hankkia helposti nettipuodin lisäksi kesäkaudella Huuhaa-puodista, ihan livenä.  Shoppailun jälkeen on mukava istahtaa maaseutumiljöössä, keskellä ei mitään, tunnelmalliseen, vanhaan liiteriin muokattuun kahvittelutilaan ja nauttia kiireettömästi kahvista, leipomuksista ja elämästä. Ties vaikka ajatus lähtisi lentoon ja saisit huikeita uusia sisustusideoita kotiisi. Hannahuuhaa voi auttaa siinäkin: ideat eivät ihan heti lopu kesken!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pöytävalaisin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Shopping Cart