Rukinlapa vaaleanpunainen

11.90 

Kettuko se siinä irvistelee? Vaiko pöllö?

Reippaan värikkääksi tuunattu vanha rukinlapa iloisen sisustajan kotiin!

Korkeus 39 cm.

Saatavuus: 1 varastossa

Rukinlapa vaaleanpunainen on uniikki, Hannahuuhaan tuunaama vanha rukinlapa. Rukinlapoja pyörii kirppareilla melkoisesti ja ne ovat vallan ihania tuunauskohteita. Puunvärisenäkin hienoja, enkä kaikkia lähde edes maalaamaan. Mutta muutaman voi aina tuunata iloisen väriseksi, sillä kyllä niitä siihenkin riittää!

Itselläni oli pitkään keittiönpöydän päällä katossa kattovalaisimen ympärillä viisi, jolloin ne muodostivat hauskan kokonaisuuden. Lamppuna oli ihan yksinkertainen Ikean halpis, kolmen spotin muodostama, nyt jo valikoimasta poistunut lamppu. Sellainen tosi tylsä. Siksi keksinkin antaa sille vähän ilmettä ja juurikin rukinlavoilla! Sattui nimittäin olemaan viisi kappaletta punaisen sävyisiä rukinlapaa ja punainenhan sopi loistavasti tupaamme ja sen vanhaan, valkoiseen paneelikattoon. Näytti kivalta, vähän kuin sellainen tuuletinvalaisin. Nyt on kattovalaisin vaihtunut, kun kaipasin jo jotain muuta ja viisi rukinlapaa ”vapautui” taas. Vielä en ole niitä lähtenyt tuunaamaan, mutta ei sitä koskaan tiedä, jos vaikka inspis iskee! Voi olla, että ihan sellaisenaankin niille paikan yhtäkkiä keksin.

 

Huonekalujen tuunaus on varsin hauskaa ja innostus on aina huipussaan, kun saa luovasti leikitellä erilaisilla toteutusvaihtoehdoilla. Aina ei onnistu, ja silloin en sitten laitakaan myyntiin, vaan odottamaan uutta kierrosta. Kaikkea en kuitenkaan suostu tuunaamaan. Esimerkiksi oikeasti ja aidosti vanhat, tyylikkäät huonekalut jätän rauhaan. Ne saavat olla patinoineen yleensä juuri sellaisia kuin ovat. Toinen asia, johon en lankea, on valkoinen. Se ei ole minun värini. Toki sitä voi olla osana, mutta kokovalkoinen on ankeaa. Tulee sairaala mieleen ja kodikkuus jää puuttumaan. Suorastaan ahdistun kokovalkoisen sisustuksen keskellä! Minua ilahduttaa suuresti tämänhetkinen trendi, jossa värit alkavat löytää tiensä koteihin. Ole sinäkin trendikäs ja väritä kotisi kodikkaaksi!

Rukinlapa vaaleanpunainen ja muita persoonallisia sisustusjuttuja

Rukinlapa vaaleanpunainen ja muita kivoja sisustusjuttuja voit hankkia helposti nettipuodin lisäksi kesäkaudella Huuhaa-puodista, ihan livenä.  Shoppailun jälkeen on mukava istahtaa maaseutumiljöössä, keskellä ei mitään, tunnelmalliseen, vanhaan liiteriin muokattuun kahvittelutilaan ja nauttia kiireettömästi kahvista, leipomuksista ja elämästä. Ties vaikka ajatus lähtisi lentoon ja saisit huikeita uusia sisustusideoita kotiisi. Hannahuuhaa voi auttaa siinäkin: ideat eivät ihan heti lopu kesken!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rukinlapa vaaleanpunainen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart