Sydänlasten saippua

9.90 

Hyväntekeväisyystuote!

Palasaippua joka sisältää runsaasti oliiviöljyä.

Ihoa hoitava ja pehmeästi vaahtoava oliiviöljysaippua

-Hellävarainen, kaunis ja tuoksuva saippua

-Pienet sydämet koristavat ja kertovat tarinan:

yksi sadasta lapsesta syntyy sydänvikaisena

-Käsien ja koko vartalon tuoksuvaan pesuun

-Kaunis kuviointi syntyy taitavan käsityön tuloksena

Sisältää:

-Pääasiassa oliiviöljyä– antioksidanttirikas öljy

-Ihoa kosteuttavaa Glyseriiniä, joka muodostuu saippuan käsityöprosessin myöstä

-Mehukkaan karpalon tuoksuöljyä

Jokaisesta palasta Sydänlasten saippuaa lahjoitamme 20% tuotosta Suomen sydänlapset- ja aikuiset ry:n tärkeään toimintaan.

Elsan Ekopajan perustaja kertoo: Tyttäremme Elsa syntyi vakavasti sydänvikaisena vuonna 2018 ja eli lyhyen, mutta hyvin rakkaudentäyteisen elämän.  Saimme valtavasti tukea, tietoa ja vertaisapua Elsan syndroomasta juuri Sydänlapset-ja aikuiset järjestön kautta. Tästä syystä päätimme tehdä heille saippuan ja lahjoittaa sen tuotosta 20% yhdistyksen tärkeään toimintaan.

Saatavuus: 6 varastossa

En tiedä, olenko vanhanaikainen vai mitä, mutta minusta kunnon palasaippua pesee puhtaammaksi kuin nykyiset nestesaippuat. Kun haluan pestä käteni oikein hyvin, valitsen palasaippuan. Molemmat vaihtoehdot löytyvät toiletistani. Olen jo jonkin aikaa etsiskellyt sopivaa tuotetta puotini valikoimaan. Tärkeänä kriteerinä puotiini pääsylle on se, että oikeasti itsekin innostun ja voin tarjota samanlaista innostusta kaltaisilleni huuhaahenkisille. Surffaillessani nettiaalloilla kotimaista saippuafirmaa etsien törmäsin Elsan Ekopajaan Heinolasta. Mikä nimikin! Täällähän Huuhaalandiassa vaikuttaa markkinointipäällikköni collie-Elsa! Lisäksi saippuoiden nimet vetoavat minuun, huuhaakansalaiseen. Mamman mansikkamaito, Mustikkametsä, Mimmi-kutun maitosaippua…ihanaa!

Elsan Ekopaja on pala puhtautta, tuoksuja ja elämyksiä.

Joillekin se tarkoittaa rentouden tunnetta mökkisaunan kuistilla kuikan laulaessa, joillekin viilentävää suihkua reippaan lenkin jälkeen, toisille
romanttista mattopyykkihetkeä luonnon helmassa, joillekin jopa kaakeleiden välien kirkkauden ihailemista. Joskus se on aamuauringon kirkas valo tahrattomista ikkunoista ja toiveikas herääminen retkiveneestä aamupesulle järveen.

Elsan Ekopaja on myös lemmikin lempeä vaahtopesuhetki ja pehmeän kuonon tuhahdus poskeen.

Elsan Ekopaja on saavuttanut unelmansa kun kuulemme kysymyksen: ”Äiti saako pestä kädet?”

Mikä saa sinut tarttumaan ensimmäiseen palaan?

Elsan Ekopaja on myös polun valitsemista, se on pieniä arkisia valintoja huomisen puolesta. Elsan Ekopaja on nykypäivään sijoitettua mummolan saunan palasaippuanostalgiaa.

Mutta ennen kaikkea Elsan Ekopaja on suihkunraikasta oloa ja köllähdystä sen viereen jota rakastaa. Palasaippuat ovat silta siihen.

Pehmeästi tuoksuvat ja esteettisen kauniit Elsan Ekopajan palasaippuat kannattaa hieroa suoraan iholle. Pala käteen ja vettä hanasta. Saippuat vaahtoavat runsaasti ja vaahdon levittäminen on ihanaa. Palasaippuaa ei voi vahingossa annostella liikaa, kuten pullosta. Saippuaa kuluu juuri se määrä, kuin tarve on sillä hetkellä. Pala ei kaatuessaan valu tyhjäksi, eikä etenkään aiheuta reppuun valumakatastrofeja, kuten nestemäiset pullosaippuat.

Sydänlasten saippua ja muita persoonallisia sisustusjuttuja

Sydänlasten saippua ja muita persoonallisia sisustusjuttuja voit hankkia helposti nettipuodin lisäksi kesäkaudella Huuhaa-puodista, ihan livenä.  Shoppailun jälkeen on mukava istahtaa maaseutumiljöössä, keskellä ei mitään, tunnelmalliseen, vanhaan liiteriin muokattuun kahvittelutilaan ja nauttia kiireettömästi kahvista, leipomuksista ja elämästä. Ties vaikka ajatus lähtisi lentoon ja saisit huikeita uusia sisustusideoita kotiisi. Hannahuuhaa voi auttaa siinäkin: ideat eivät ihan heti lopu kesken! 

 

 

 

väri

vaaleanpunainen, valkoinen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sydänlasten saippua”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart