Tyyli-Lyyli kynttilänjalka

24.90 

”Tyyli o ku Lyylil ja Lyyli o lehmä!” -Vanha porilainen sanonta-

Elämäniloinen akryylivärein maalattu kynttilänjalka kruunukynttilälle.

Korkeus 31cm.

Saatavuus: 1 varastossa

Tyyli-Lyyli kynttilänjalka tuo iloa, väriä ja valoa kotiisi! Hannahuuhaan tuunaamalla kynttilänjalalla saat sitä kaikkea lisäämällä vain kynttilän! 

Mistä Hannahuuhaa alkoi? Se alkoi juuri näistä kynttilänjaloista. Jo vuosia keräämäni kynttilänjalat pääsivät työpöydälle, kun tapahtui viidenkympin villitys (tosin vuoden etuajassa). Ahkerana kirppisten kiertelijänä olin tosiaan bongannut vanhoja, puisia, sorvattuja kynttilänjalkoja. Silmään pistivät ja huusivat mukaani. Alkuvaiheessa hinnatkin olivat sitä luokkaa, että mitään suurta kiinnostusta niitä kohtaan ei vielä yleisemmin ollut. Kunhan vaan eroon pääsisi, tuumasi varmaan moni myyjä. Ja hyvä, että tekivät sen kirpputorin kautta eikä tuikkaamalla vaikka takkaan! Tosin kuka tietää, kuinka monta jalkaa on niinkin amputoitu… 

Minä keräilin kynttilänjalkoja, kun en muutakaan voinut. Oikeasti, ne pakottivat minut ottamaan ne mukaani. Niiden pyöreät ja kauniit muodot suorastaan tanssivat kosiotanssia edessäni. Vuorotteluvapaan keksittyäni vuonna 2018 keksin myös kynttilänjalat. Nyt olisi aika tehdä niille jotain. Helppoa olisi ollut vetäistä vaan vaikka kalkkimaalia päälle ja siinä se. Olkaa hyvä; valkoisia, harmaita tai jopa mustia jalkoja…Ei! Minä halusin tehdä niille jotain muuta. Väriä! Iloa! Yksillöllisyyttä! Oma luonne jokaiselle. Ensimmäisen maalaamani kynttilänjalan nimi oli “Yhtä sirkusta”. Sitä seurasivat “Mansikki Muumuu” sekä “Georg Gebardi”. Jokaisen teeman saatat arvatakin. Kotipesästä muuttaneita ovat myös “Onni Obelix”, “Hippiaijee”, “Eläköön Elvis” ja “Ahmed Ahneinen joitakin mainitakseni.  “Hannu ja Kerttu” sekä “Herra ja Rouva Pilkkunen taas olivat tiivis pari, jotka halusin ehdottomasti parina myös myydä ja muitakin pariskuntia on syntynyt. Nyt olen tuunannut jo niin monta kynttilänjalkaa, että laskuissa on seottu. Mutta jokaisella on edelleen oma nimi ja oma luonne. Hankkiessasi Hannahuuhaan kynttilänjalan saat taatusti uniikin tuotteen! 

Nykyään pajassani on eriytynyt kaksi toisistaan hieman poikkeavaa linjaa. Toisella linjalla valmistuu värikkäitä, iloisia, kiitäviä ja kuviollisia akryylimaalein tuunattuja kynttilänjalkoja, toisella linjalla kalkkimaalein käsiteltyjä mattapintaisempia ja hieman hillitympiä. Nekään eivät toki ole ihan skandinaavisella väripaletilla maalattuja.  

Kynttilänjalkojen tuunaus ja maalaaminen ja tekniikka on kehittynyt aikojen saatossa ja pohjatyötkin vievät oman aikansa. Puhdistus, hionta ja pohjamaalaus ovat hieman tylsiä, mutta laadun takaamiseksi välttämättömiä työvaiheita. Niiden aikana tosin mukavasti kehittyy ja jalostuu aloittaessa aivoissa välähtänyt ajatuksenpoikanen. Ja itse maalaaminen onkin todella hauskaa! Tosin jokusenkin kerran olen joutunut vähän “peruuttamaan”, kun tulos ei olekaan ihan miellyttänyt tai vastannut visiota. Ja myönnettäköön, aina ei pensselikään liiku ihan niin kuin Strömsössä… 

Tyyli-Lyyli kynttilänjalka Hannahuuhaan puodista

 

Kynttilänjalkoja ja muita persoonallisia sisustusjuttuja voit hankkia helposti nettipuodin lisäksi kesäkaudella Huuhaa-puodista, ihan livenä.  Shoppailun jälkeen on mukava istahtaa maaseutumiljöössä, keskellä ei mitään, tunnelmalliseen, vanhaan liiteriin muokattuun kahvittelutilaan ja nauttia kiireettömästi kahvista, leipomuksista ja elämästä. Ties vaikka ajatus lähtisi lentoon ja saisit huikeita uusia sisustusideoita kotiisi. Hannahuuhaa voi auttaa siinäkin: ideat eivät ihan heti lopu kesken! 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tyyli-Lyyli kynttilänjalka”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart