Farkkurahi

49.00 

Reippaampi farkutettu versio vanhasta rahista.

Kelpaa istuskeluun tai jalkojen lepuuttamiseen.

Korkeus 38cm, päällisen koko noin 31cm x 47cm.

Huonekaluja ei ikävä kyllä toimiteta postitse tms. Laitathan viestiä, niin sovitaan nouto.

Saatavuus: 1 varastossa

Farkkurahi on uniikki, Hannahuuhaan tuunaama huonekalu. Päältä se on erisävyisillä sinisillä farkkupaloilla verhottu. Farkku on varsin kestävä ja sitä paitsi kivannäköinenkin muuallakin kuin ihmisen verhona! Sisustukseen se sopii mielestäni mainiosti! Hannahuuhaa on hyödyntänyt vanhoja farkkuja tyynyihin ja myös siis huonekalujen päällystykseen. Jalat ovat yläosastaan valkoiseksi maalatut, alaosassa alkuperäinen väri. Jalat on kokonaan lakattu ja värin vaihtumisen kohtaan on pisteeksi iin päälle liimattu vyölenkit vanhoista farkuista. Varsin trendikäs kokonaisuus kerrassaan. Rahilla voi istua tai sen päällä voi lepuuttaa jalkojaan sohvalla tai nojatuolissa istuessaan. Tietyllä tavalla rahi on riittävän neutraali monenlaiseen sisustukseen, vaikka suomalaiseen, skandivaavisen pelkistettyynkin. Vai mitä sanoisit tästä rahista valkoisen sohvan kaverina tiikkisen kirjahyllyn kupeessa? Ettei ihan design-sisustukseksi menisi! Toki rahi kelpaa värikkäämpäänkin kotiin ja kaveriksi voit hankkia Hannahuuhaalta vaikka valokuvakehyksen tai lampunvarjostimen, nekin farkulla tuunattuina! Ja löytyyhän valikoimasta erilaisia farkkuisia sisustustyynyjäkin! Sininen on ikimuodikas sisustusväri, varsinkin farkunsininen!

Huonekalujen tuunaus on varsin hauskaa ja innostus on aina huipussaan, kun saa luovasti leikitellä erilaisilla toteutusvaihtoehdoilla. Aina ei onnistu, ja silloin en sitten laitakaan myyntiin, vaan odottamaan uutta kierrosta. Kaikkea en kuitenkaan suostu tuunaamaan. Esimerkiksi oikeasti ja aidosti vanhat, tyylikkäät huonekalut jätän rauhaan. Ne saavat olla patinoineen yleensä juuri sellaisia kuin ovat. Toinen asia, johon en lankea, on valkoinen. Se ei ole minun värini. Toki sitä voi olla osana, mutta kokovalkoinen on ankeaa. Tulee sairaala mieleen ja kodikkuus jää puuttumaan. Suorastaan ahdistun kokovalkoisen sisustuksen keskellä! Minua ilahduttaa suuresti tämänhetkinen trendi, jossa värit alkavat löytää tiensä koteihin. Ole sinäkin trendikäs ja väritä kotisi kodikkaaksi!

Farkkurahi ja muita persoonallisia sisustusjuttuja

Farkkurahi ja muita kivoja sisustusjuttuja voit hankkia helposti nettipuodin lisäksi kesäkaudella Huuhaa-puodista, ihan livenä.  Shoppailun jälkeen on mukava istahtaa maaseutumiljöössä, keskellä ei mitään, tunnelmalliseen, vanhaan liiteriin muokattuun kahvittelutilaan ja nauttia kiireettömästi kahvista, leipomuksista ja elämästä. Ties vaikka ajatus lähtisi lentoon ja saisit huikeita uusia sisustusideoita kotiisi. Hannahuuhaa voi auttaa siinäkin: ideat eivät ihan heti lopu kesken!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Farkkurahi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart