Ale!

Huuhaa-kahvi

5.00 

Juo kahvia, juo HYVÄÄ kahvia!

Huuhaa-kahvi on hyvää!

Helsingin Kahvipaahtimon tummapaahtoinen Buli-sekoitus hauskalla etiketillä.

250g / pussi

Varasto loppu

Huuhaa-kahvi! Laadukas, tummapaahtoinen Helsingin Kahvipaahtimon Buli-kahvi on hyvää kahvia! Minähän olin luullut, etten pidä tummapaahtoisesta kahvista, mutta tämä sai muuttamaan mieleni. Meille mieheni kanssa sokkomaistatettiin neljää eri vaihtoehtoa kyseisen paahtimon kahvilaaduista ja tämä Buli oli molempien ehdoton suosikki. Yllätys oli siis varsin mojova, kun selvisi sen olevan tummapaahtoa! Buli on Helsingin kahvipaahtimon oma sekoitus brasilialaista, kolumbialaista ja etiopialaista kahvia. Näistä syntyy Buli, stydi ja voimakas kahvi. Samaa kahvia saat kesällä Huuhaa-kahvilapuodista vielä pienellä pikantilla Huuhaa-lisäyksellä, jonka kerron kyllä, jos sitä udellaan. Erikoiskahveihin olet varmasti törmännyt monissa paikoissa. Oletko huomannut, että ne ovat aika usein Huuhaa-kahveja pienemmissä pusseissa? Huuhaa-kahvia saat 250 g eli neljäsosakilon, kun moni muu sisältää vain 225 g. Tämän huomasi muuten äitini, joka hieman kummasteli Huuhaa-kahvin hintaa verrattuna erään nimeltä mainitsemattoman firman kahvipussiin. Kun sitten laskettiin molempien kilohinta, todettiin sen olevan lähes sentilleen sama! Ja Hannahuuhaan etiketti on taatusti uniikki ja saa hymyn huulille. Ainakin omasta mielestäni tuo letkautus ”Drink coffee: do stupid things faster with more energy” on varsin osuva ainakin tällaiselle kahvinkittaajalle. Ja pinkki aurinko paistaa, oli keli mikä hyvänsä! Kerronpa sinulle, miten pystyn juomaan niin paljon kahvia. Salaisuus on junttilatte! Laita puoli mukia maitoa mikroon ja kuumenna, sen jälkeen päälle puoli mukia kahvia. Oma empiirinen tutkimukseni on osoittanut, että runsas kuuma maito neutraloi kahvin niitä ei niin mukavia sivuvaikutuksia. Ei vapinaa, vatsakipua tai nukahtamisongelmia! Hyvä kahvi, parempi mieli!

Huomasithan, että nettipuodissani on saatavilla myös Huuhaa-mukeja? Myös tee maistuu Huuhaa-mukista hyvälle, kertoo mieheni, joka aamuisin hienostelee aina teellä hunajan kera. Lisäksi hän halusi mainostaa, että muki on todella hyvän mallinen; isokorvainen, josta isompikin koura saa hyvän otteen. Kaiken lisäksi muki sopii kumpaankin käteen; on siis sekä oikea- että vasenkätisille erinomainen. Varsinainen unisex. Itse en teetä juo, sillä se taas närästää minua.

Huuhaa-kahvi ja muita persoonallisia sisustusjuttuja

Huuhaa-kahvia ja muita persoonallisia sisustusjuttuja voit hankkia helposti nettipuodin lisäksi kesäkaudella Huuhaa-puodista, ihan livenä.  Shoppailun jälkeen on mukava istahtaa maaseutumiljöössä, keskellä ei mitään, tunnelmalliseen, vanhaan liiteriin muokattuun kahvittelutilaan ja nauttia kiireettömästi HYVÄSTÄ: kahvista, leipomuksista ja elämästä. Ties vaikka ajatus lähtisi lentoon ja saisit huikeita uusia sisustusideoita kotiisi. Hannahuuhaa voi auttaa siinäkin: ideat eivät ihan heti lopu kesken! 

 

 

 

väri

vaaleanpunainen, valkoinen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Huuhaa-kahvi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart