Keittiöpyyhe Holly

6.50 

Romantiikan nälkään ihana, ruusukuvioinen keittiöpyyhe!

Samaa sarjaa löydät täältä kaupastani paljon lisääkin!

Koko 50cm x 70cm.

Saatavuus: 5 varastossa

Keittiöpyyhe Holly on ihanan romanttista ruusukuvioista sarjaa, jota löydät useita tuotteita puodistani. Isabelle Rose-tuotteet on suunniteltu ja tehty tuomaan iloa ja piristystä kotiin. Tuotteet ovat värikkäitä ja täynnä elämää joka suunnalta katsottuna! Materiaalit ovat korkealuokkaisia ja tuotteet kestävät aikaa.  Valikoimista löytyy keittiötavaraa pyyhkeistä patakintaisiin sekä astioista talousvaakoihin ja leivontavälineisiin. Myös Huuhaa-nettipuodista saatavat näyttävät metallikylttitaulut saapuvat tämän firman varastosta. 

Isabelle Rose tulee Sloveniasta ja on valloittanut jo monia iloisia ja värikkäitä sisustajia ympäri Eurooppaa.  

Hannahuuhaakin hurmaantui, etenkin kattavaan vaaleanpunaiseen tuotevalikoimaan. Kun idea omasta nettikaupasta alkoi mielessä myllätä, oli Hannahuuhaan oman tuotannon lisäksi vahvana ajatus saada valikoimiin muitakin huuhaa-kriteerit täyttäviä tuotteita muilta valmistajilta. Ei siis muuta kuin rohkeasti nettisurffailemaan ja ottamaan yhteyttä kyseiseen firmaan! Hienosti toimi yhteydenpito, hienosti saapuivat tilaamani tuotteet kotiovellemme ja hienosti onnistui myös maksaminen. Tästä firmasta tulen varmasti tilaamaan lisääkin, jos ja kun vaan kauppa alkaa käydä! Vielä on valikoima Hannahuuhaan (netti)puodissa suppeahko, sillä pääomaahan ei ihan hurjasti Huuhaalla ole. Ainakaan vielä. 

Tällä hetkellä saat Hannahuuhaan nettipuodista patakintaita ja keittiöpyyhkeitä kolmessa eri kuosissa; on vaaleanpunaisia ja punaisia valkopilkullisia sekä sinisen ystäville vaaleansinisiä, kaksipuoleisia. Toinen puoli on ruudullinen, toinen ruusukuvioinen. Lisäksi löydät puodista näyttäviä,  vintage-tyylisiä metallikylttejä hauskoilla englanninkielisillä teksteillä. Vai mitä tuumaat näistä: “If you want breakfast in bed, sleep in the kitchen”, “Chocolate doesn’t ask silly questions”, “Do I look like I care?” ja “I always cook with wine. Sometimes I even add it to the food”? Itse hinkuisin valikoimaan vielä ainakin retrohenkisiä talousvaakoja ja puuvillakankaisia, suloisia kissan mallisia ovistoppareita…niin, niitähän olisi koirahahmoisinakin! Jos tuotemerkki on sinullekin jo tuttu, älä epäröi ehdottaa suosikkejasi Hannahuuhaan nettipuodin valikoimaan! 

Keittiöpyyhkeitä ja muita persoonallisia sisustustuotteita

Isabelle Rosen keittiöpyyhkeitä ja muita persoonallisia sisustusjuttuja voit hankkia helposti nettipuodin lisäksi kesäkaudella Huuhaa-puodista, ihan livenä.  Shoppailun jälkeen on mukava istahtaa maaseutumiljöössä, keskellä ei mitään, tunnelmalliseen, vanhaan liiteriin muokattuun kahvittelutilaan ja nauttia kiireettömästi kahvista, leipomuksista ja elämästä. Ties vaikka ajatus lähtisi lentoon ja saisit huikeita uusia sisustusideoita kotiisi. Hannahuuhaa voi auttaa siinäkin: ideat eivät ihan heti lopu kesken! 

 

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Keittiöpyyhe Holly”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart