Keittiövaaka vintage

37.90 

Otatko vaaleanpunaisen vai  -sinisen? Isabelle Rosen keittiövaaka leipuria ilahduttamaan. Mittaa 3 kiloon asti.

Ruostumaton teräskulho, jonka voit pestä astiakoneessa.

Korkeus 25,5 cm.

Leveys (kulho) 21 cm.

Syvyys (alaosa) 21 cm.

 

Isabelle Rose-tuotteet on suunniteltu ja tehty tuomaan iloa ja piristystä kotiin. Tuotteet ovat värikkäitä ja täynnä elämää joka suunnalta katsottuna! Materiaalit ovat korkealuokkaisia ja tuotteet kestävät aikaa.  Valikoimista löytyy keittiötavaraa pyyhkeistä patakintaisiin sekä astioista talousvaakoihin ja leivontavälineisiin. Huuhaa-nettipuodista voit ostaa Hannahuuhaan valikoimia, häntä itseään innostavia tuotteita Isabelle Rose Homen tarjonnasta. 

Isabelle Rose tulee Sloveniasta ja on valloittanut jo monia iloisia ja värikkäitä sisustajia ympäri Eurooppaa.  

Hannahuuhaakin hurmaantui, etenkin kattavaan vaaleanpunaiseen tuotevalikoimaan. Kun idea omasta nettikaupasta alkoi mielessä myllätä, oli Hannahuuhaan oman tuotannon lisäksi vahvana ajatus saada valikoimiin muitakin huuhaa-kriteerit täyttäviä tuotteita muilta valmistajilta. Ei siis muuta kuin rohkeasti nettisurffailemaan ja ottamaan yhteyttä kyseiseen firmaan! Hienosti toimi yhteydenpito, hienosti saapuivat tilaamani tuotteet kotiovellemme ja hienosti onnistui myös maksaminen. Tästä firmasta tulen varmasti tilaamaan lisääkin, jos ja kun vaan kauppa alkaa käydä! Vielä on valikoima Hannahuuhaan (netti)puodissa suppeahko, sillä pääomaahan ei ihan hurjasti Huuhaalla ole. Ainakaan vielä. 

Tällä hetkellä saat Hannahuuhaan nettipuodista patakintaita ja keittiöpyyhkeitä kolmessa eri kuosissa; on vaaleanpunaisia ja punaisia valkopilkullisia sekä sinisen ystäville vaaleansinisiä, kaksipuoleisia. Toinen puoli on ruudullinen, toinen ruusukuvioinen. Lisäksi löydät puodista näyttäviä,  vintage-tyylisiä metallikylttejä hauskoilla englanninkielisillä teksteillä. Vai mitä tuumaat näistä: “If you want breakfast in bed, sleep in the kitchen”, “Chocolate doesn’t ask silly questions”, “Do I look like I care?” ja “I always cook with wine. Sometimes I even add it to the food”? Uutuustuotteina nettipuotini valikoimaan olen hankkinut retrohenkisiä talousvaakoja, iloisia kakkulapioita ja pyykkipoikia kaiken mahdollisen roikotteluun! Jos tuotemerkki on sinullekin jo tuttu, älä epäröi ehdottaa suosikkejasi Hannahuuhaan nettipuodin valikoimaan! 

Keittiövaaka ja muita persoonallisia sisustusjuttuja

Ilahduttavia keittiövaakoja ja muita persoonallisia sisustusjuttuja voit hankkia helposti nettipuodin lisäksi kesäkaudella Huuhaa-puodista, ihan livenä.  Shoppailun jälkeen on mukava istahtaa maaseutumiljöössä, keskellä ei mitään, tunnelmalliseen, vanhaan liiteriin muokattuun kahvittelutilaan ja nauttia kiireettömästi kahvista, leipomuksista ja elämästä. Ties vaikka ajatus lähtisi lentoon ja saisit huikeita uusia sisustusideoita kotiisi. Hannahuuhaa voi auttaa siinäkin: ideat eivät ihan heti lopu kesken! 

 

 

 

väri / sarja

Lucy vaaleanpunainen, Nathalie vaaleansininen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Keittiövaaka vintage”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart