Kellogg’s the Original College-purkki

18.90 

Säilytyspurkki XL-koko

  • Vahvaa teräspeltiä.
  • 3D-kohokuvioitu mattapinta.
  • Elintarvikehyväksytty.
  • Koko 8 x 19 x 26 cm.
  • Vetoisuus 4 litraa.
  • paino 335 g

Saatavuus: 4 varastossa

Rakastatko retroa ja vintagea? Minä rakastan! Olen keräillyt Nostalgic Art-peltipurkkeja jo pitkään oman torppani keittiöön milloin keneltäkin jälleenmyyjältä. Nyt niitä ja paria muuta tuotetta saa myös minun puodistani! Toki vähän pienemmin; kodikkaasti ja yhden ihmisen yrityksen kokoisesti.

”Nostalgic Art vie sinut matkalle nostalgian, trendien ja kauniiden asioiden maailmaan. Peltikyltit, -tölkit, -magneetit ja monet muut tuotteet monipuolisesti maailmankuuluilta merkeiltä ja hahmoilta saa sydämesi sykkimään. Monipuolisesta tuotevalikoimasta löytyy jokaiseen makuun jotakin.

Mainoskylttien tuotannolla ja jakelulla on pitkät perinteet. Viime vuosikymmenien aikana markkinat ovat muuttuneet merkittävästi ja nettimaailma on syönyt niiden markkinoita. Nostalgic art haluaa kunnioittaa brändihistoriaa ja ilmentää niiden perinteitä, laatua ja pitkäikäisyyttä. Suosittujen merkkien kauniit aiheet ovat trendikäitä, tyylikkäitä ja ennen kaikkea retroa! Teemasta riippuen ne vetoavat monenlaisiin kohderyhmiin isoisistä teini-ikäisiin, kotiäidistä Porsche-kuljettajiin.

Nostalgic Art on moderni, dynaaminen, mutta perinteinen yritys Berliinistä. Se suunnittelee, valmistaa ja myy promootio- ja trendituotteita, joita käytetään sekä lahjana että myyntituotteina. Kaikki tuotantoprosessit ovat yrityksen käsissä ja erittäin tärkeitä ovat laatu ja tyytyväiset asiakkaat. Tärkeitä ovat myös tehokkuus ja hintatietoisuus, onhan kyseessä saksalainen yritys!

Toimisto sijaitsee suojellussa tykkihallissa historiallisella Borsig-alueella Berliinissä. Vuonna 1916 valmistunut ja vuonna 2009 nykytarpeisiin remontoitu rakennus mahdollistaa tehokkaan ja luovan työskentelyn tyylikkäässä ympäristössä.

Nostalgic-Artilla ollaan vakuuttuneita siitä, että kestävä kehitys on tärkeä edellytys yrityksen pitkän aikavälin menestykselle. Tämä laatustandardi on olemassa kaikilla liiketoiminnan aloilla. Tuotannossa kiinnitetään huomiota mahdollisimman paljon ympäristön hyvinvointiin ja osallistutaan esimerkiksi ilmastonsuojeluohjelmiin. Yritys kantaa vastuuta sosiaalisesta hyvinvoinnista ja tukee säännöllisesti hyväntekeväisyysprojekteja.” (Suomennos Nostalgic Art-sivulta Hannahuuhaa)

Kellogg’s the Original College-purkki ja muita persoonallisia sisustusjuttuja

Kellogg’s the Original College ja muita Nostalgic Art-peltipurkkeja ja monia persoonallisia sisustusjuttuja voit hankkia helposti nettipuodin lisäksi kesäkaudella Huuhaa-puodista, ihan livenä.  Shoppailun jälkeen on mukava istahtaa maaseutumiljöössä, keskellä ei mitään, tunnelmalliseen, vanhaan liiteriin muokattuun kahvittelutilaan ja nauttia kiireettömästi kahvista, leipomuksista ja elämästä. Ties vaikka ajatus lähtisi lentoon ja saisit huikeita uusia sisustusideoita kotiisi. Hannahuuhaa voi auttaa siinäkin: ideat eivät ihan heti lopu kesken! 

 

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kellogg’s the Original College-purkki”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart