Kissanminttutalja

9.90 

Uutta sukupolvea!

Discolisko musta

Sisältää kissanminttua.

Paini- ja petikaveriksi kissallesi.

Koko n. 35cm x 45cm.

Varasto loppu

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kissanminttutalja on suosittu tuote, niin omistajien kuin kissojenkin keskuudessa. Sen kanssa on mukava ensin ottaa pienet painit, sitten vähän nällystää sieltä täältä ja lopuksi vielä ottaa nokoset sen seurassa. Siis lähinnä kissan mielestä. Omistaja puolestaan voi innostua ajatuksesta, että se on suomalaista käsityötä, aito Hannahuuhaan pajan tuote.  Ja onpa sellainen ostettu muutamalle koirallekin roikotusleluksi.

Pitkään taljojen valmistukseen käytettiin omista varastoista kaiveltuja kankaita ja fleecejä, mutta suuren suosion alla on Hannahuuhaa taipunut ostamaan uuttakin velboaa. Siis “taljakangasta”. Fleecet ja välivanut ovat vielä riittäneet.  

Idean taljaan sain hyvältä ystävältäni, armoitetulta kissanaiselta. Kiitän siitä, sillä taljat ovat olleet todella suosittuja. Lopullinen toteutus on omaa kehittelyä ja mallistoon mahtui peräti kuusi erilaista: “Gebardi”, “Heluna”, Rokkitiikeri”, “Discoliskot” kahdessa värissä sekä ihka ensimmäinen, “Seeprapeippo”. Seeprapeippo syntyi ystävältä saadusta mustavalkoraidallisesta velboasta, joka oli palvellut parisängyn päiväpeittona. Vaan nyt on sekin melkoisen loppu. Beige discolisko taas valmistui omasta, divaanin päällystämiseen käyttämäni kankaan jäännöspaloista. Divaani on palvellut jo kymmenisen vuotta eteisemme koirasohvana, jo siis edellistenkin koirieni “tähystys”- ja makuupaikkana. Ja kaipaisi muuten jo pikkuhiljaa uutta päällystystä. 

Kissanminttu on kasvi, joka saa reaktioita ja toimintaa aikaiseksi useimmissa kissoissa. Oma kissamme Elvis nauttii siitä ihan tuoreenakin puutarhastamme. Elviksellä on oma salaattibaari! Sen lisäksi, että sitä syödään, sen päällä pyöritään ja sille jutellaan. Ihan oikeasti, ainakin Elvis. Taljojen sisältä siis löytyy tätä mirrinminttua. Sen olen tähän asti ostanut valmiiksi kuivattuna, mutta suunnittelen kovasti yrittäväni kuivattaa sitä itse omista viljelmistä. Huuhaalandian kukkapenkeistä sitä löytyy reilustikin, sillä se on myös väriltään kovasti Hannahuuhaan kukkapalettiin sopiva vaaleanvioletteine kukintoineen. Sehän on aika innokas levittäytymään, joten Elvikselle varmasti vielä jää tuorepalaa. Ja leikkaaminen vain innostaa sen uuteen kasvuun ja kukintaan. 

Elvis-kissa on myös suorittanut taljalle koekäytön ja talviaikaan sisällä enimmäkseen viihtyvänä on talja ehdoton sisälelusuosikki. Hänelle on jäänyt peräti kaksi omaa, Seeprapeippo ja beige Discolisko.

Kissanminttutaljoja ja muuta hauskaa kotiin

 

Kivaa kissoille ja koirille sekä persoonallisia sisustusjuttuja voit hankkia helposti nettipuodin lisäksi kesäkaudella Huuhaa-puodista, ihan livenä.  Shoppailun jälkeen on mukava istahtaa maaseutumiljöössä, keskellä ei mitään, tunnelmalliseen, vanhaan liiteriin muokattuun kahvittelutilaan ja nauttia kiireettömästi kahvista, leipomuksista ja elämästä. Ties vaikka ajatus lähtisi lentoon ja saisit huikeita uusia sisustusideoita kotiisi. Hannahuuhaa voi auttaa siinäkin: ideat eivät ihan heti lopu kesken! 

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kissanminttutalja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart