Kukkajalusta

49.00 

Huuhaa-tuunattu pikkupöytä.

Hieman maalaisromantiikkaa pehmein sävyin ja suloisin siirtokuvin.

Korkeus 58cm, pöytätason halkaisija 24cm, jalustan halkaisija 28cm.

Huonekaluja ei ikävä kyllä toimiteta postitse tms. Laitathan viestiä, niin sovitaan näyttö / nouto.

Saatavuus: 1 varastossa

Kukkajalusta on uniikki, Hannahuuhaan tuunaama väriläiskä. Kävipä kerran kirpputorilla niin, että taisi paikan omistaja olla vähän tuskissaan tavarapaljouden kanssa. Luki minua kuin avointa kirjaa ja heitti tarjouksen kuudesta, käsinsorvatusta pikkupöydästä. Tarjous oli niin herkullinen, että mukaanhan ne lähtivät! Onneksi on nykyään tilava auto! Ja sen valinnassa vaikutti juurikin yhtenä tärkeänä tekijänä se, että saan impulssiostoksiani heti mukaan. Melkein kaikki on jopa signeerattu päivämäärineen tekijän toimesta: Stig on ne tehnyt. Ja missä? No Tapossa! Tiesitkö, että Suomesta löytyy paikka nimeltä Tappo? Minä en. Totta kai jätin signeeraukset näkyviin ja lisäsin alle oman ”leimani”. Yhteistyötä vuosien, vuosikymmenien jatkumolla. Ensimmäinen lehmäpöytä meni heti kesäpuodista; niin heti, että ihan eroahdistus iski. En ollut varautunut moiseen suosioon, vaan ajattelin saavani pöytää jonkin aikaa vielä itsekin katsella. Tämä jakkara on ensimmäinen, johon kokeilin uusia Fusion-sarjan mineraalimaaleja sekä siirtokuvien käyttöä. Ja tulihan siitä ihan ok, vaikkei ehkä värimaailmaaltaan olekaan ihan omaan makuuni. Mutta sinun voisi olla, eikö?

Huonekalujen Huuhaa-tuunausta

Huonekalujen tuunaus on varsin hauskaa ja innostus on aina huipussaan, kun saa luovasti leikitellä erilaisilla toteutusvaihtoehdoilla. Aina ei onnistu, ja silloin en sitten laitakaan myyntiin, vaan odottamaan uutta kierrosta. Kaikkea en kuitenkaan suostu tuunaamaan. Esimerkiksi oikeasti ja aidosti vanhat, tyylikkäät huonekalut jätän rauhaan. Ne saavat olla patinoineen yleensä juuri sellaisia kuin ovat. Toinen asia, johon en lankea, on valkoinen. Se ei ole minun värini. Toki sitä voi olla osana, mutta kokovalkoinen on ankeaa. Tulee sairaala mieleen ja kodikkuus jää puuttumaan. Suorastaan ahdistun kokovalkoisen sisustuksen keskellä! Minua ilahduttaa suuresti tämänhetkinen trendi, jossa värit alkavat löytää tiensä koteihin. Ole sinäkin trendikäs ja väritä kotisi kodikkaaksi!

Kukkajalusta ja muita persoonallisia sisustusjuttuja

Kukkajalustoja ja muita kivoja sisustusjuttuja voit hankkia helposti nettipuodin lisäksi kesäkaudella Huuhaa-puodista, ihan livenä.  Shoppailun jälkeen on mukava istahtaa maaseutumiljöössä, keskellä ei mitään, tunnelmalliseen, vanhaan liiteriin muokattuun kahvittelutilaan ja nauttia kiireettömästi kahvista, leipomuksista ja elämästä. Ties vaikka ajatus lähtisi lentoon ja saisit huikeita uusia sisustusideoita kotiisi. Hannahuuhaa voi auttaa siinäkin: ideat eivät ihan heti lopu kesken!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kukkajalusta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart