Lulu pink glasses

18.90 

Ihana Lulu pinkeissä laseissaan valloittaa seinän kuin seinän!

Mieleiset kehykset saat itse hankkia.

Koko 25,5cm x 20,4cm (8″ x 10″).

 

Saatavuus: 2 varastossa

Hilpeät ja sympaattiset eläimet kukkaseppeleissään, silmälaseissaan yms. valloittivat minut täysin. Näitä taideprinttejä et tietääkseni saa muualta Suomesta. Et siis törmää heihin ihan joka naapurin seinällä!

Lee Keller on amerikkalainen taiteilija, joka uskaltautui kokonaan taiteen vietäväksi vasta traagisen tapahtuman jälkeen. Annetaan hänen itsensä kertoa (vapaasti ja vauhdilla suomentanut Hannahuuhaa Hippie Hound Studios-kotisivulta).  

“Eläinrakkauteni alkoi varsin nuorena, 2-vuotiaana ensimmäisen koirani Pixien myötä. Huomasin nopeasti, että koirat eivät väitä vastaan, rakastavat omistajaansa ehdoitta eivätkä koskaan tuomitse ihmiskumppaniaan. Pian alkoi myös rakkauteni ja intohimoni taiteeseen. Vei kuitenkin monta vuotta saada rohkeutta yhdistää nämä kaksi rakkauttani, eläimet ja taide, unelma-ammatikseni! 

Synnyin ja kasvoin Pohjois-Carolinassa, opiskelin taidetta Western Piedmont Community Collegessa sekä taidetta ja graafista suunnittelua Appalachian State-yliopistossa Boonessa, Pohjois-Carolinassa. Pelkoni “nälkää näkevää, köyhää taiteilijan elämää” kohtaan esti minua jatkamasta. Sen sijaan käänsin kelkkani ja työskentelin 17 vuotta antoisassa toimintaterapeutin ammatissa erityislasten parissa. Elämääni mahtui monia tyypillisiä aikuiselämän töyssyjä. Vuonna 2015 tapahtui kuitenkin jotakin todella hirveää. Menetin appeni ja mieheni loukkaantui vakavasti auto-onnettomuudessa. Pelkäsin menettäväni hänetkin. Silloin päätin, että elämä on liian lyhyt siihen, ettei edes yritä seurata intohimojaan. Yhdistin rakkauteni eläimiin ja taiteeseen kokopäiväiseksi ammatikseni. 

Aluksi toimintani oli pientä ja vaatimatonta, mutta bisnekseni on kasvanut vuosien myötä. Hippie Hound Studios (“Hippikoirastudio”) on yritykseni nimi ja valikoimissamme on nykyään kangaskasseja ja sisustustuotteita kuten pelti- ja puutauluja, keittiöpyyhkeitä, tyynynpäällisiä sekä taideprinttejä paperille ja kankaalle. Meillä on 140 neliön työtila, joka sijaitsee Morgantonissa, Pohjois-Carolinassa ja työllistämme neljä ihanaa ja ahkeraa naista. 

Maalaan akryylivärein kankaalle. Minun juttuni ovat “pääkuvat”, joissa keskityn etenkin eläimen ilmeikkyyteen, erityisesti silmiin. 

Taiteilijana pyrin piristämään, luomaan iloa ja hymyjä sekä kunnioittamaan jokaisen Luojan luoman kauneutta, viattomuutta ja etenkin huumoria.”   – Lee Keller – 

Lulu pink glasses- taideprintti ja muita eläinprinttejä sekä muita persoonallisia sisustusjuttuja

Ja totta tosiaan: Leen työt saavat aikaan iloa ja hymyä! Kuinka viehättävän ja viattoman humoristisilta näyttävätkään Hazel-lehmä, Raymond-aasi, Paisley-possu, Luna-vuohi ja Sophie-alpakka kukkaseppeleissään! Näitä taideprinttejä (joita todennäköisesti et muualta Suomesta saakaan) ja muita persoonallisia sisustusjuttuja voit hankkia nettipuodin lisäksi kesäkaudella Huuhaa-puodista, ihan livenä.  Shoppailun jälkeen on mukava istahtaa maaseutumiljöössä, keskellä ei mitään, tunnelmalliseen, vanhaan liiteriin muokattuun kahvittelutilaan ja nauttia kiireettömästi kahvista, leipomuksista ja elämästä. Ties vaikka ajatus lähtisi lentoon ja saisit huikeita uusia sisustusideoita kotiisi. Hannahuuhaa voi auttaa siinäkin: ideat eivät ihan heti lopu kesken! 

 

 

 

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lulu pink glasses”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart