Lusikka puukehystaulu

24.90 

”Ei voi kauhalla vaatii, ku on lusikalla annettu”.

Löytyykö itseironiaa? Uskallatko antaa lahjaksi?

Huumoria pitää elämässä olla!

Koko 23cm x 35cm.

Saatavuus: 1 varastossa

Lusikka puukehystaulu. Sain lahjoituksena laatikollisen vanhoja aterimia, haarukoita, veitsiä ja lusikoita siis. Jonkin verran niitä löytyy myös oman torpan perintönä. Ovat kovasti kauniita esineitä edelleen, vaikkakin patinan kera eivät niinkään houkuta käyttämään alkuperäiseen tarkoitukseensa. Miksei siis anneta niillekin mahdollisuus vielä loistaa? Hauskalla tekstillä tauluun saa vielä lisää potkua! Haarukoiden ja veitsien tekstiksi on muodostunut ”hienostuneempi” englantilainen sanaleikki Wine + Dinner = Winner ja kyllähän kunnon viini-illallisen jälkeen onkin aika voittajaolo! Ja sen aikanakin, varsinkin jos seinällä asiasta muistuttaa Hannahuuhaan sisustustaulu. Lusikat taas saivat muististani nousemaan lapsuuteni parhaan kaverin (on muuten vieläkin parhaita kavereitani) äidin sanonta ”Ei voi kauhalla vaatia, jos on lusikalla annettu”. Porilainen äiti, kerrottakoon. 

 

Vanha lauta on kaunista ja näyttää hyvältä seinällä kuin seinällä! Paitsi miehen mielestä ei enää ulkorakennustemme ulkoseinällä. Hannahuuhaa käyttää liiterinsä ja Huuhaa-puotinsa seinien vanhoja lautoja ja kirjahyllyjen, laatikoiden ynnä muiden ei enää pelastettavien kalusteiden taustojen kovalevyjä uudelleen luoden uniikkeja sisustustauluja omalla, persoonallisella, hieman humoristisellakin tavallaan. Kehystää voi vaikka mitä! Vanhaa, käytettyä, rustiikkia, kuten julisteita, keittiövälineitä ja pehmonalleja on tähän mennessä päätynyt kehyksiin. Esineiden taustana voi olla vanhaa tapettia, kangasta, juuttikangasta, aikakauslehteä, mitä milloinkin keksin ja kivalta näyttää. Ja mitä milloinkin sattuu omista kaapeista ja kirpputoreilta löytymään. Lisämausteena voi olla erilaisia puu– tai metallikoristeita. Jokainen taulu on uniikki ja omin käsin ja aivoituksin valmistettu, keksimisen ja pähkäilyn ilotulitteilla varustettu. Usein tauluissa on myös jokin veikeä teksti, onhan huumori ja sanoilla leikittely olennainen osa Hannahuuhaan maailmaa. Sisustuskin voi olla pienellä silmäkulman pilkkeellä höystettyä. Pelkistetty, skandinaavinen ja vaalea sisustus ei ole Hannahuuhaan juttu. Mutta nämä taulut näyttävät hyvältä ihan valkoisellakin seinällä! Pientä twistiä sellaiseenkin kotiin! Kotona pitää viihtyä, kotona pitää olla hauskaa ja kotona pitää olla inspiroivaa! Saa olla muutakin ilahduttavaa katseltavaa kuin televisio! Omassa, rakkaassa kotitorpassamme eivät vaan seinät enää tahdo riittää, mutta sinullahan oli tilaa juuri siinä kohtaa, muistathan?

Lusikka puukehystaulu ja muita persoonallisia sisustusjuttuja

 

Tauluja ja muita kivoja sisustusjuttuja voit hankkia helposti nettipuodin lisäksi kesäkaudella Huuhaa-puodista, ihan livenä.  Shoppailun jälkeen on mukava istahtaa maaseutumiljöössä, keskellä ei mitään, tunnelmalliseen, vanhaan liiteriin muokattuun kahvittelutilaan ja nauttia kiireettömästi kahvista, leipomuksista ja elämästä. Ties vaikka ajatus lähtisi lentoon ja saisit huikeita uusia sisustusideoita kotiisi. Hannahuuhaa voi auttaa siinäkin: ideat eivät ihan heti lopu kesken!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lusikka puukehystaulu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart