Maalatut juuriharjat

17.90 

Taiteilija Sirkku Salon käsinmaalatut juuriharjat:

Kyllä näillä kelpaa mattoja jynssätä, mutta käyvät mainiosti ihan vaan sisustusesineiksikin. Vaikka mökkisaunaan!

 

 

Maalattuja juuriharjoja! Toimii! Sirkku Salo, kiskolainen taiteilija on tullut tutuksi tässä kun samoilla suunnilla asustellaan. Ihana ja vaatimaton ihminen, joka tekee hauskaa ja värikästä taidetta miltei kohteeseen kuin kohteeseen. Itseltäni esimerkiksi löytyy tuvan ”showstopperina” hänen maalaamansa taulu. Värit ovat aivan täydelliset sisustukseeni! Ja värejä, niitähän juuri pitää olla! Juuri juuriharjoissakin. Sirkku oli kutsuttuna  jo ties monettako kertaa Iittalan naivistien kesänäyttelyssä, vaikkei hän itse, saati minäkään, itseään oikein puhtaasti naivistiksi luokittelisikaan.

Sirkku on keksinyt tehdä matonpesustakin astetta iloisempaa maalaamalla puisia juuriharjoja akryylivärein omalla tyylillään. Harjat on lakattu moneen kertaan, joten käytössäkin kestävät. Mutta niin hauskoja ja nättejä ovat, että voisivat kuitenkin mieluummin jäädä saunakammarin koristukseksi. Olen nin onnellinen ja iloinen, että sain hänen itsensä tarjoamana juuriharjoja myyntiin Huuhaa-puotiin. Ja menihän niitä! Sovittiin, että loput laitetaan Huuhaa-nettipuotiin ja täällähän nyt sitten ovat, vain kolme kappaletta jäljellä! Jos nyt ihan hetkessä menevät kuin kuumille rantakiville, saatan ehkä saada niitä lisääkin, jos nätisti pyydän…

Maalatut juuriharjat ja muita persoonallisia sisustusjuttuja

Ilahduttavia, Sirkku Salon maalaamia juuriharjoja  ja muita persoonallisia sisustusjuttuja voit hankkia helposti nettipuodin lisäksi kesäkaudella Huuhaa-puodista, ihan livenä.  Shoppailun jälkeen on mukava istahtaa maaseutumiljöössä, keskellä ei mitään, tunnelmalliseen, vanhaan liiteriin muokattuun kahvittelutilaan ja nauttia kiireettömästi kahvista, leipomuksista ja elämästä. Ties vaikka ajatus lähtisi lentoon ja saisit huikeita uusia sisustusideoita kotiisi. Hannahuuhaa voi auttaa siinäkin: ideat eivät ihan heti lopu kesken! 

 

 

 

väri

turkoosi, musta, viininpunainen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Maalatut juuriharjat”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart