Ale!

Piece of cake-vitriini

30.00 

Steampunk-henkeä vanhan kakkulapion innoittamana.

Seisoo omilla jaloillaan.

Vanhasta lokerikosta kuoriutui tumma kokonaisuus dramaattiselle leipurille.

Mitat: korkeus (auringon kera) 28cm, leveys 16,5cm, syvyys 4,5cm.

 

Saatavuus: 1 varastossa

Piece of cake-vitriini on uniikki, Hannahuuhaan tuunaama steampunk-henkinen vanhan kakkulapion ympärille rakennettu kokonaisuus. Dramaattisen leipurin keittiökomistus. Steampunk-tyyli kiehtoo minua kovasti. Vähän 0utoa ja omituista, mystisyyttä, dramaattisuutta ja samalla leikkisyyttä. Kaikkea edellä mainittua sopivassa suhteessa. Onko tyylisuunta sinulle tuttu?

Wikipedia kertoo seuraavaa: Steampunk (suom. ”höyrypunk”) on 1980-luvulla kiteytynyt tieteiskirjallisuuden alalaji, jossa tulevaisuudessa tai vaihtoehtoisessa historiassa käytetään erilaisia höyrykoneisiin pohjautuvia teknologioita. Steampunk-kirjoissa tapahtumaympäristön muodostaa 1800-lukua ja usein erityisesti viktoriaanista Britanniaa muistuttava vaihtoehtoinen todellisuus. 2000-luvulla steampunkista on kehittynyt kokonainen alakulttuuri.

Steampunk on etenkin pukeutumisen ja myös sisustuksen tyylisuunta. Kokeilepa kirjoittaa esimerkiksi Pinterestissä tai Instagramissa hakusanaksi steampunk ja löydät huikeita, hauskoja, joskin jotenkin myös pelottavia, mutta ennen kaikkea kiinnostavia sisustusideoita. Näistä luultavasti intoutuneena olenkin jokusen lokerikon jo harjoitellut valmiiksi asti ja vielä on lisää odottamassa. Tämä kyseinen lokerikko odotti lopullista valmistumistaan varmaan vuoden päivät, kun yhteen lokeroon ei vaan millään löytynyt sopivaa ”täytettä”. Ja se täyte on vasemmalla, toisessa lokerossa oleva lentokone!

Koko sisustuksen ei suinkaan tarvitse olla steampunkia, mutta jo muutamalla jutulla saat luotua persoonallista ilmettä kotiisi. Millainen paikka sinulla olisi? Aivan täydellinen, eikö?

Huonekalujen tuunaus on varsin hauskaa ja innostus on aina huipussaan, kun saa luovasti leikitellä erilaisilla toteutusvaihtoehdoilla. Aina ei onnistu, ja silloin en sitten laitakaan myyntiin, vaan odottamaan uutta kierrosta. Kaikkea en kuitenkaan suostu tuunaamaan. Esimerkiksi oikeasti ja aidosti vanhat, tyylikkäät huonekalut jätän rauhaan. Ne saavat olla patinoineen yleensä juuri sellaisia kuin ovat. Toinen asia, johon en lankea, on valkoinen. Se ei ole minun värini. Toki sitä voi olla osana, mutta kokovalkoinen on ankeaa. Tulee sairaala mieleen ja kodikkuus jää puuttumaan. Suorastaan ahdistun kokovalkoisen sisustuksen keskellä! Minua ilahduttaa suuresti tämänhetkinen trendi, jossa värit alkavat löytää tiensä koteihin. Ole sinäkin trendikäs ja väritä kotisi kodikkaaksi!

Piece of cake-vitriini ja muita persoonallisia sisustusjuttuja

Piece of cake-vitriini ja muita kivoja sisustusjuttuja voit hankkia helposti nettipuodin lisäksi kesäkaudella Huuhaa-puodista, ihan livenä.  Shoppailun jälkeen on mukava istahtaa maaseutumiljöössä, keskellä ei mitään, tunnelmalliseen, vanhaan liiteriin muokattuun kahvittelutilaan ja nauttia kiireettömästi kahvista, leipomuksista ja elämästä. Ties vaikka ajatus lähtisi lentoon ja saisit huikeita uusia sisustusideoita kotiisi. Hannahuuhaa voi auttaa siinäkin: ideat eivät ihan heti lopu kesken!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Piece of cake-vitriini”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart