Pikkumarjataulut 4-setti

19.90 

Iik, miten söpö pikku väriläiskä kotiin!

Mansikka, mustikka, vadelma ja lakka,

siinäpä suloinen marjapakka!

Voit laittaa seinälle tai pöydälle (katso tuotekuvat), kehyksen taustasta löytyy keino molempiin.

Yhden taulun halkaisija 11,5 cm.

Saatavuus: 1 varastossa

 Pikkumarjataulut 4-setti on Hannahuuhaan tuunaama kodin piristäjä vaaleanpunaisen ystävälle. Ne löytyivät kirpparikuormasta valmiiksi ommeltuina ja kehykset paketissa mukana. Joltain oli jäänyt homma kesken. Kehykset tosin olivat tummanruskeat, mutta vaaleanpunaisen ystävänä ajattelin tuunata työn loppuun vaihtamalla kehysten värin ja virittämällä marjataulut paikalleen. Kiva pieni, hyväntuulen kodinvärittäjäsetti niistä tulikin. Jos omassa tuvassani olisi enemmän seiniä, pitäisin itse!

Koska oman työni osuus jäi melko pieneksi (sekoitin kyllä itse jopa kehysten värisävyn!), ei taulusetin hintakaan päätä huimaa! Kotia voi värittää edullisestikin.

Huonekalujen tuunaus on varsin hauskaa ja innostus on aina huipussaan, kun saa luovasti leikitellä erilaisilla toteutusvaihtoehdoilla. Aina ei onnistu, ja silloin en sitten laitakaan myyntiin, vaan odottamaan uutta kierrosta. Kaikkea en kuitenkaan suostu tuunaamaan. Esimerkiksi oikeasti ja aidosti vanhat, tyylikkäät huonekalut jätän rauhaan. Ne saavat olla patinoineen yleensä juuri sellaisia kuin ovat. Toinen asia, johon en lankea, on valkoinen. Se ei ole minun värini. Toki sitä voi olla osana, mutta kokovalkoinen on ankeaa. Tulee sairaala mieleen ja kodikkuus jää puuttumaan. Suorastaan ahdistun kokovalkoisen sisustuksen keskellä! Minua ilahduttaa suuresti tämänhetkinen trendi, jossa värit alkavat löytää tiensä koteihin. Ole sinäkin trendikäs ja väritä kotisi kodikkaaksi!

Pikkumarjataulut 4-setti ja muita persoonallisia sisustusjuttuja

Pikkumarjataulut 4-setti ja muita kivoja sisustusjuttuja voit hankkia helposti nettipuodin lisäksi kesäkaudella Huuhaa-puodista, ihan livenä.  Shoppailun jälkeen on mukava istahtaa maaseutumiljöössä, keskellä ei mitään, tunnelmalliseen, vanhaan liiteriin muokattuun kahvittelutilaan ja nauttia kiireettömästi kahvista, leipomuksista ja elämästä. Ties vaikka ajatus lähtisi lentoon ja saisit huikeita uusia sisustusideoita kotiisi. Hannahuuhaa voi auttaa siinäkin: ideat eivät ihan heti lopu kesken!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pikkumarjataulut 4-setti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart