Pikkupöytä Kääk!

69.00 

Pikkupöytä ”Kääk!”

Huuhaa-huumoria hups! Sattuuhan sitä ”vahinkoja” itse kullekin.

Pöydän korkeus 43cm, pöytätason halkaisija 26cm.

Vaikka jakkaraksikin tekisi mieli sanoa, en kuitenkaan suosittele istumiseen.

 

 

Huonekaluja ei ikävä kyllä toimiteta postitse tms. Laitathan viestiä, niin sovitaan näyttö / nouto.

Varasto loppu

Pikkupöytä Kääk! on uniikki, Hannahuuhaan tuunaama väriläiskä. Kävipä kerran kirpputorilla niin, että taisi paikan omistaja olla vähän tuskissaan tavarapaljouden kanssa. Luki minua kuin avointa kirjaa ja heitti tarjouksen kuudesta, käsinsorvatusta pikkupöydästä. Tarjous oli niin herkullinen, että mukaanhan ne lähtivät! Onneksi on nykyään tilava auto! Ja sen valinnassa vaikutti juurikin yhtenä tärkeänä tekijänä se, että saan impulssiostoksiani heti mukaan. Pöydät on jopa signeerattu päivämäärineen tekijän toimesta: Stig on ne tehnyt. Ja missä? No Tapossa! Tiesitkö, että Suomesta löytyy paikka nimeltä Tappo? Minä en. Totta kai jätin signeeraukset näkyviin ja lisäsin alle oman ”leimani”. Yhteistyötä vuosien, vuosikymmenien jatkumolla. Tämä kyseinen pöytä on hauskasti vähän vinksallaan ja jalustaosa oli irti, liima oli pettänyt. Luultavasti saanut vähän kosteutta joskus. En kuitenkaan lähtenyt höyläämään tasaiseksi, sillä on niin hauska ja sympaattinen juuri sellaisena. Liimasin jalustan, enkä siis suosittele jakkarana käyttöä. Sisustustavaraa voi kyllä laittaa päälle ja päällä pysyy. Tämä pöytä aiheuttaa iloista ja murheetonta mieltä kodissa kuin kodissa. Sattuuhan sitä kääk-juttuja itse kullekin ja sekin voi olla juuri se huippujuttu!

Huonekalujen Huuhaa-tuunausta

Huonekalujen tuunaus on varsin hauskaa ja innostus on aina huipussaan, kun saa luovasti leikitellä erilaisilla toteutusvaihtoehdoilla. Aina ei onnistu, ja silloin en sitten laitakaan myyntiin, vaan odottamaan uutta kierrosta. Kaikkea en kuitenkaan suostu tuunaamaan. Esimerkiksi oikeasti ja aidosti vanhat, tyylikkäät huonekalut jätän rauhaan. Ne saavat olla patinoineen yleensä juuri sellaisia kuin ovat. Toinen asia, johon en lankea, on valkoinen. Se ei ole minun värini. Toki sitä voi olla osana, mutta kokovalkoinen on ankeaa. Tulee sairaala mieleen ja kodikkuus jää puuttumaan. Suorastaan ahdistun kokovalkoisen sisustuksen keskellä! Minua ilahduttaa suuresti tämänhetkinen trendi, jossa värit alkavat löytää tiensä koteihin. Ole sinäkin trendikäs ja väritä kotisi kodikkaaksi!

Pikkupöytä Kääk! ja muita persoonallisia sisustusjuttuja

Pikkupöytä Kääk! ja muita kivoja sisustusjuttuja voit hankkia helposti nettipuodin lisäksi kesäkaudella Huuhaa-puodista, ihan livenä.  Shoppailun jälkeen on mukava istahtaa maaseutumiljöössä, keskellä ei mitään, tunnelmalliseen, vanhaan liiteriin muokattuun kahvittelutilaan ja nauttia kiireettömästi kahvista, leipomuksista ja elämästä. Ties vaikka ajatus lähtisi lentoon ja saisit huikeita uusia sisustusideoita kotiisi. Hannahuuhaa voi auttaa siinäkin: ideat eivät ihan heti lopu kesken!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pikkupöytä Kääk!”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart