Sarvikynttelikkö

29.90 

Näyttävä, mustanpuhuva sarvikynttelikkö neljälle kynttilälle.

Polyresiiniä.

Koko 38cm x 17cm x 14cm.

Saatavuus: 3 varastossa

Sarvikynttelikkö kuuluu A lot decoration- nimisen yrityksen tuotevalikoimaan. A lot decoration on ruotsalainen yritys, joka on rynninyt vauhdikkasti sisustusmarkkinoille ihanilla, hieman erilaisilla sisustustuotteillaan. Niitä on Hanna ihaillut sisustuskauppojen sivuilla ja tilannutkin itselleen muilta jälleenmyyjiltä. Kun idea omasta nettikaupasta alkoi mielessä myllätä, oli Hannahuuhaan oman tuotannon lisäksi vahvana ajatus saada valikoimiin myös muitakin huuhaa-kriteerit täyttäviä tuotteita muilta valmistajilta. Ei siis muuta kuin rohkeasti nettisurffailemaan ja ottamaan yhteyttä kyseiseen firmaan! Ja vieläpä aluksi ruotsin kielellä, hui! Vaihdettiin kutenkin kieli huuhaa-sopivammaksi ja koska he eivät osaa kaunista suomen kieltämme, otimme käyttöön “sen kolmannen kotimaisen” eli englannin. Hienosti toimi yhteydenpito, hienosti saapuivat tilaamani tuotteet kotiovellemme ja hienosti onnistui myös maksaminen. Tästä firmasta tulen varmasti tilaamaan lisääkin, jos ja kun vaan kauppa alkaa käydä! Vielä on valikoima Hannahuuhaan (netti)puodissa suppeahko, sillä pääomaahan ei ihan hurjasti Huuhaalla ole. Ainakaan vielä. 

Kotisivullaan yritys kertoo historiastaan seuraavaa (suomennos villisti ja vauhdikkaasti Hannahuuhaa):
 

”Kaikki alkoi 2004, kun Ann kotona levottomana alkoi valmistaa sisustukseen sopivia kransseja metsästä keräämistään katajan oksista. Kodin kellari toimi hänen työtilanaan ja Anders, hänen miehensä, pakkasi niitä autoon ja kiersi paikallisia kukkakauppoja tarjoten kransseja myytäväksi.
 

Pian he huomasivat, että oli vaikea löytää kauniita ja käytännöllisiä koristeita kransseihin ja ajatus A lot decoration- yrityksestä syntyi. Alunperin yritys toimitti koristeita lähinnä kukkakaupoille. Valikoima koostui pääasiassa kävyistä, hedelmistä, kukista ja köynnöksistä. Sen jälkeen on tapahtunut paljon. Valikoima käsittää nykyisin yli 4000 tuotetta ja käsittää kaikkea kävyistä ja nauhoista sisustustuotteisiin kuten lamppuihin, hyllyihin ja kaappeihin.
 

Tänä päivänä he myyvät tuotteitaan kukka- ja sisustuskauppoihin lähinnä Ruotsiin, Suomeen ja Norjaan.” 

 Sarvikynttelikkö ja muita persoonallisia sisustustuotteita

Sarvikynttelikkö ja muita persoonallisia A lot decoration-sisustustuotteita voit hankkia helposti nettipuodin lisäksi kesäkaudella Huuhaa-puodista, ihan livenä.  Shoppailun jälkeen on mukava istahtaa maaseutumiljöössä, keskellä ei mitään, tunnelmalliseen, vanhaan liiteriin muokattuun kahvittelutilaan ja nauttia kiireettömästi kahvista, leipomuksista ja elämästä. Ties vaikka ajatus lähtisi lentoon ja saisit huikeita uusia sisustusideoita kotiisi. Hannahuuhaa voi auttaa siinäkin: ideat eivät ihan heti lopu kesken! 

 

 

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sarvikynttelikkö”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart