Tilkkutäkki 8

74.90 

Uniikki tilkkutäkki vaikka mökkisohvalle!

Kaksipuoleinen.

Suomalaista käsityötä.

Koko 123 cm x 180 cm.

Saatavuus: 1 varastossa

Tilkkutäkit ovat taatusti kotimaista työtä, jopa vielä samalta paikkakunnalta! Ne astuivat sisään torppaamme yhteisen tuttavamme kantamana. ”Katoppa, mitä Senjalla oli kaapissaan! Ottaisitko näitä puotiin myyntiin?” Ai ottaisinko? Niin upeita, taidokkaita ja mahtavan värikkäitä tilkkutäkkejä en ole kovin usein nähnytkään! Senja Pyykkönen, jo kunnioitettavassa iässä oleva rouva, on ne tehnyt. On ollut ilo tutustua täkkibisnesten myötä hauskaan ja rentoon Senjaan. Hän itse totesi, että on jo koko suvun täkittänyt ja vielä niitä vaan kaapista löytyi. No, nyt ne ovat tulleet kaapista ulos ja toivottavasti pääsevät iloisen sisustajan kotia värittämään. Jokainen täkki on omanlaisensa uniikki, osin käsin tikattu taidonnäyte. Montaa niitä ei kesän jäljiltä enää ole eikä niitä enempää tule. Toivottavasti saan Senjalle vielä loputkin tilittää. Niin surkea, ehkä Suomen surkein, bisnesnainen olen, että oma osuuteni hinnasta ei kyllä Huuhaa-kassaa kerrytä. Olen kuitenkin sitä mieltä, että käsityöstä pitää maksaa kunnolla! Ja nimenomaan työn tekijälle. Totta on kuitenkin, että nämäkin täkit on hinnoiteltu mahdollisimman alas; niin alas, että eivät kyllä vastaa työn määrää. 

Senjan täkit ovat kaksipuoleisia (osa tilkuista tehtynä molemmin puolin) ja välissä on vanu. Ovat siis myös lämpimiä. Pienemmät sopivat loistavasti taaperon leikkialustaksi ja isommat voisivat värittää esimerkiksi mökin tai kodin sohvaa. Ihan huikean ihania torkkupeitoksikin.

 Tilkkutäkki 8 sekä muita persoonallisia sisustusjuttuja

Senjan tilkkutäkkejä ja muita persoonallisia sisustusjuttuja voit hankkia nettipuodin lisäksi kesäkaudella Huuhaa-puodista, ihan livenä. Tosin kovin montaa niitä ei enää ole ja kun nämä loppuvat, lisää ei Senjalta ole tulossa. Shoppailun jälkeen on mukava istahtaa maaseutumiljöössä, keskellä ei mitään, tunnelmalliseen, vanhaan liiteriin muokattuun kahvittelutilaan ja nauttia kiireettömästi kahvista, leipomuksista ja elämästä. Ties vaikka ajatus lähtisi lentoon ja saisit huikeita uusia sisustusideoita kotiisi. Hannahuuhaa voi auttaa siinäkin: ideat eivät ihan heti lopu kesken! 

 

 

 

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tilkkutäkki 8”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart