Ale!

Traktoriterotin

5.00 

Traktori ja terotin samassa paketissa!

Retroruskealla traktorilla teroitat kynäsi hymy huulilla ja onhan se niin nätti, että sopii olla esillä koko ajan! Maalattua metallia.

Pituus 8 cm

Leveys  3,5 cm

Korkeus 5 cm.

Saatavuus: 1 varastossa

Traktoriterotin on  joka jussin käytännön apuväline ja pirun hauska ihan vaan koristeenakin! Simo-mieheni osti heti yhden, kun sain paketin auki! Mennään bussilla… Moottoripyörä on moottoripyörä, skootteri on lälläripyörä… Peace and love, make love, not war! Monenmoista metallista menopeliä monenmoiseen kaasutteluun! Nämä kulkuneuvot eivät saastuta, vaan ilahduttavat kodissa värikkäinä koriste-esineinä.

Traktoriterotin ja muita menopelejä sekä muita persoonallisia sisustusjuttuja

Metallisia menopelejä ja muita persoonallisia sisustusjuttuja hauskempaan huusholliisi voit hankkia nettipuodin lisäksi kesäkaudella Huuhaa-puodista, ihan livenä.  Shoppailun jälkeen on mukava istahtaa maaseutumiljöössä, keskellä ei mitään, tunnelmalliseen, vanhaan liiteriin muokattuun kahvittelutilaan ja nauttia kiireettömästi kahvista, leipomuksista ja elämästä. Ties vaikka ajatus lähtisi lentoon ja saisit huikeita uusia sisustusideoita kotiisi. Hannahuuhaa voi auttaa siinäkin: ideat eivät ihan heti lopu kesken! 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Traktoriterotin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart