White parrot

11.90 

Vanilla Flyn posterit säväyttävät! Upeat, välillä hieman omituisetkin posterit ovat näyttäviä sisustuselementtejä ja luovat kodikkuutta huoneeseen- joko yksinään tai yhdessä. Sisusta rohkeasti!

Painettu laadukkaalle 240g luonnonpaperille.

Koko 20cm x 25cm.

Saatavuus: 3 varastossa

White parrot, vinkeä vintage-henkinen posteri tanskalaiselta Vanilla fly-tuotemerkiltä.

Itse törmäsin Vanilla Fly- tuotemerkkiin jokakesäisellä Tammisaaren retkellä Tre rum och kök-sisustusliikkeessä, jossa on aina pakko käydä. Se on liike, joka vetoaa minun makuuni! Täynnä kaikenlaista tuikitärkeää turhuutta kotiin! Värikästä, vitsikästä ja vähän erikoisempaa. Ei sitä tusinatavaraa, jota mielestäni saa jokaisesta itseään sisustusliikkeeksi kutsuvasta kaupasta. Jos haluat erottua, hanki Tre rum och kökistä. Tai vielä mieluummin Hannahuuhaalta! Tammisaarestahan et saa kuitenkaan Hannahuuhaan itse tuunaamia uniikkituotteita! Ja muu myytävä minun puodissani on taatusti sellaista, jonka itsekin kotiini kelpuuttaisin. Oma kotini kun ei ole mikään skandikoti, beigen greigen harmaa. Vanha pieni hirsitorppa, joka on sisustettu kattoa myöten kaikenlaisella värikkäällä ja viihdyttävällä. Pieneen torppaankin saa mahtumaan paljon! Sanonkin olevani ahtaajasisustaja.

Kun näin Vanilla Flyn postereita, julisteita ja kortteja, olin aivan myyty. Siinäpä todellakin jotain, joka sopii Hannahuuhaan valikoimaan kuin nenä päähän! Siispä tutkimaan netistä ja laittamaan viestiä firmaan. Ja niinpä sinäkin saat postereita ja kortteja nyt puodistani! Toivottavasti sinäkin ihastut!

Vanilla Fly on kahden tanskalaisnaisen, Hellen ja Merethen, vuonna 2010 perustama yritys. He tapasivat lastensa jalkapalloharjoituksissa ja tutustuivat paremmin toisiinsa kentän laidalla. Yhdessä he alkoivat miettiä, että jotain kivaa olisi kehitettävä. Molemmat olivat intohimoisia sisustajia, joten sen parissa oli luontevaa alkaa suunnitella yhteistä yritystä. Alusta lähtien Helle Dittler ja Merethe Lyck ovat suunnitelleet erityisiä ja jännittäviä julisteita, tekstiilejä, koruja, seinäkoristeita, kortteja, kynttilänjalkoja ja muita kauniita tuotteita. Varmalla tyylituntemuksella he ovat luoneet VanillaFlyn, joka on noussut eittäin suosituksi maailmanlaajuisesti. Vanilla Fly erottuu omalla, veikeällä ja värikkäällä tyylillään muiden sisustusmerkkien joukosta. Tuotteet on valittu huolellisesti ja suunniteltu luomaan sisustukseen ainutlaatuista särmää, jotain mitä et näe ”kaikkialla”.

White parrot ja muita Vanilla fly-postereita

White parrot-posteri ja muita persoonallisia sisustusjuttuja voit hankkia helposti nettipuodin lisäksi kesäkaudella Huuhaa-puodista, ihan livenä.  Shoppailun jälkeen on mukava istahtaa maaseutumiljöössä, keskellä ei mitään, tunnelmalliseen, vanhaan liiteriin muokattuun kahvittelutilaan ja nauttia kiireettömästi kahvista, leipomuksista ja elämästä. Ties vaikka ajatus lähtisi lentoon ja saisit huikeita uusia sisustusideoita kotiisi. Hannahuuhaa voi auttaa siinäkin: ideat eivät ihan heti lopu kesken! 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “White parrot”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart