Farkkupeili

49.00 

Rokkia, rosoa ja farkkua.

Ikinuoren tai nuorison peili poseerausharjoitteluun.

Onko tukka hyvin, näkyykö kello?

Koko 108cm x 48cm kehyksineen.

Huonekaluja ei ikävä kyllä toimiteta postitse tms. Laitathan viestiä, niin sovitaan nouto.

Saatavuus: 1 varastossa

Farkkupeili on uniikki, Hannahuuhaan tuunaama väriläiskä. Tämä peili voisi löytää paikkansa nuorison huoneessa. Tietenkin nuorekkaasti sisustava keksii sille paikan vaikka eteisessä! Siitä on hyvä lähtiessä tarkistaa onko tukka hyvin ja näkyykö kello. Peilin tuunauksessa on käytetty erinäisiä osia farkuista, kuten taskuja, etikettejä ja vyölenkkejä. Mukaan mahtuu särmikkäästi myös nahkaisia farkkumerkkejä. Alunperin peilin kehys oli tylsähkö, himmeän hopean värinen. Itse peili on reunoiltaan fasettihiottu, tai sen nimisenä minä ainakin olen oppinut sen tuntemaan. Peili on kotimaista, kestävää työtä ja sen huomaa kyllä painostakin. Nyt sitä on vähän muunneltu kotimaisin Huuhaa-voimin. Huuhaa-voimat, -taidot tai -kikat eivät kyllä auttaneet peilin kuvaamisessa myyntiin, joten pyydän anteeksi kuvia. Mutta kun sinä katsot siihen, paranee kokonaisuus huomattavasti! 

Farkut ovat aina trendikkäät, miksei myös siis sisustuksessa? Farkku on myös kestävää ja toimii vielä toisenkin kierroksen: ensin jalassa, sitten sohvalla tai nojatuolilla. Miksei peilin kehyksissäkin! Farkkua voi elävöittää monella tavalla. Tähän mennessä Huuhaa-pajalla on käytetty sabluunamaalausta, kanavatöitä, pitsejä ja eri kuosisia, farkkukankaan vahvuisia puuvillakankaita. Mallistosta löytyy tilkuista koottuja, farkulla kehystettyjä kanavatöitä, ristikoiden ystävälle sanaristikkoteemallisia sekä pitsinauhoilla somistettuja tyynynpäällisiä. Suosittuja ovat myös takataskulliset pikkutyynyt. Taskuun voi näppärästi sujauttaa vaikka kaukosäätimen tai kännykän!

Huonekalujen tuunaus on varsin hauskaa ja innostus on aina huipussaan, kun saa luovasti leikitellä erilaisilla toteutusvaihtoehdoilla. Aina ei onnistu, ja silloin en sitten laitakaan myyntiin, vaan odottamaan uutta kierrosta. Kaikkea en kuitenkaan suostu tuunaamaan. Esimerkiksi oikeasti ja aidosti vanhat, tyylikkäät huonekalut jätän rauhaan. Ne saavat olla patinoineen yleensä juuri sellaisia kuin ovat. Toinen asia, johon en lankea, on valkoinen. Se ei ole minun värini. Toki sitä voi olla osana, mutta kokovalkoinen on ankeaa. Tulee sairaala mieleen ja kodikkuus jää puuttumaan. Suorastaan ahdistun kokovalkoisen sisustuksen keskellä! Minua ilahduttaa suuresti tämänhetkinen trendi, jossa värit alkavat löytää tiensä koteihin. Ole sinäkin trendikäs ja väritä kotisi kodikkaaksi!

Farkkupeili ja muita persoonallisia sisustusjuttuja

Farkkupeili ja muita kivoja sisustusjuttuja voit hankkia helposti nettipuodin lisäksi kesäkaudella Huuhaa-puodista, ihan livenä.  Shoppailun jälkeen on mukava istahtaa maaseutumiljöössä, keskellä ei mitään, tunnelmalliseen, vanhaan liiteriin muokattuun kahvittelutilaan ja nauttia kiireettömästi kahvista, leipomuksista ja elämästä. Ties vaikka ajatus lähtisi lentoon ja saisit huikeita uusia sisustusideoita kotiisi. Hannahuuhaa voi auttaa siinäkin: ideat eivät ihan heti lopu kesken!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Farkkupeili”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart