Kukkahattu-lamppu

19.90 

Romanttisen kukkahattutädin täydellinen pöytävalaisin!

E27- kantaiselle lampulle.

Koko valaisimen korkeus 43 cm.

Saatavuus: 1 varastossa

Kukkahattu-lamppu on uniikki, Hannahuuhaan tuunaama pöytävalaisin. Se löytyi kirpputorilta ja etenkin sen jalkaosa oli niin syötävän ihana, että mukaanhan se lähti. Hintalappukin näytti sopivaa summaa. Jalka oli jo valmiiksi maalattu mintunvihreähköksi, joten tuunasin ainoastaan varjostimen maalaamalla. Sekoitin ihan itse värisävyn Frenchic-sarjan mineraalimaaleista. Kukkasia, silkkinauhaa ja harsoa lisäsin niin varjostimeen kuin jalkaankin.  Romanttinen saa olla!

Koska oman työni osuus jäi melko pieneksi, ei lampun hintakaan päätä huimaa! Kotia voi värittää edullisestikin. Eikä mikään estä vaihtamasta varjostinosaa vaikka itse tuunaamaasi. Varjostin on sellainen lampun päälle laitettava ja lampuksi sopii E27-kantainen lamppu.

Huonekalujen tuunaus on varsin hauskaa ja innostus on aina huipussaan, kun saa luovasti leikitellä erilaisilla toteutusvaihtoehdoilla. Aina ei onnistu, ja silloin en sitten laitakaan myyntiin, vaan odottamaan uutta kierrosta. Kaikkea en kuitenkaan suostu tuunaamaan. Esimerkiksi oikeasti ja aidosti vanhat, tyylikkäät huonekalut jätän rauhaan. Ne saavat olla patinoineen yleensä juuri sellaisia kuin ovat. Toinen asia, johon en lankea, on valkoinen. Se ei ole minun värini. Toki sitä voi olla osana, mutta kokovalkoinen on ankeaa. Tulee sairaala mieleen ja kodikkuus jää puuttumaan. Suorastaan ahdistun kokovalkoisen sisustuksen keskellä! Minua ilahduttaa suuresti tämänhetkinen trendi, jossa värit alkavat löytää tiensä koteihin. Ole sinäkin trendikäs ja väritä kotisi kodikkaaksi!

Kukkahattu-lamppu ja muita persoonallisia sisustusjuttuja

Kukkahattu-lamppu ja muita kivoja sisustusjuttuja voit hankkia helposti nettipuodin lisäksi kesäkaudella Huuhaa-puodista, ihan livenä.  Shoppailun jälkeen on mukava istahtaa maaseutumiljöössä, keskellä ei mitään, tunnelmalliseen, vanhaan liiteriin muokattuun kahvittelutilaan ja nauttia kiireettömästi kahvista, leipomuksista ja elämästä. Ties vaikka ajatus lähtisi lentoon ja saisit huikeita uusia sisustusideoita kotiisi. Hannahuuhaa voi auttaa siinäkin: ideat eivät ihan heti lopu kesken!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kukkahattu-lamppu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart