Punapinkki rahi

49.00 

Reippaampi versio vanhasta jalkarahista kodin värittämiseen.

Kelpaa istuskeluun tai jalkojen lepuuttamiseen.

Korkeus 39cm, päällisen koko noin 33cm x 44cm.

Huonekaluja ei ikävä kyllä toimiteta postitse tms. Laitathan viestiä, niin sovitaan nouto.

Saatavuus: 1 varastossa

Punapinkki rahi on uniikki, Hannahuuhaan tuunaama väriläiskä. Jalkaosa on koivua ja olikin sen värinen, rahiosa harmaata palanahkaa ja koko rahi oli todellakin parhaat päivänsä nähnyt aikoja sitten. Se tuli käsiini jonkun muun hankintani ”kylkiäisenä” ja odotteli kärsivällisesti Huuhaa-puodin takaosassa (siellä tulevassa verstaassani) vuoroaan. Kun sain lahjoituksena rahiin käyttämäni kankaan, syttyi lamppu! Kangas oli muuten Ikean tyynynpäällinen, jossa pohjavärinä on reipas pinkki ja gepardipilkut huikeasti punamustia. Eikä uudelleen päällystäminen ollutkaan ihan niin helppo juttu! Mutta valmiiksi tuli ja onnistuikin omasta mielestäni hyvin. Reunan musta kangas, käytetyistä farkuista,  oli pakko laittaa, kun vähän pehmustin rahia lisää. Pisteeksi iin päälle ompelin vielä mustakultaiset napit, jotka muistuttavat kissaeläimen silmiä.

Huonekalujen tuunaus on varsin hauskaa ja innostus on aina huipussaan, kun saa luovasti leikitellä erilaisilla toteutusvaihtoehdoilla. Aina ei onnistu, ja silloin en sitten laitakaan myyntiin, vaan odottamaan uutta kierrosta. Kaikkea en kuitenkaan suostu tuunaamaan. Esimerkiksi oikeasti ja aidosti vanhat, tyylikkäät huonekalut jätän rauhaan. Ne saavat olla patinoineen yleensä juuri sellaisia kuin ovat. Toinen asia, johon en lankea, on valkoinen. Se ei ole minun värini. Toki sitä voi olla osana, mutta kokovalkoinen on ankeaa. Tulee sairaala mieleen ja kodikkuus jää puuttumaan. Suorastaan ahdistun kokovalkoisen sisustuksen keskellä! Minua ilahduttaa suuresti tämänhetkinen trendi, jossa värit alkavat löytää tiensä koteihin. Ole sinäkin trendikäs ja väritä kotisi kodikkaaksi!

Punapinkki rahi ja muita persoonallisia sisustusjuttuja

Punapinkki rahi ja muita kivoja sisustusjuttuja voit hankkia helposti nettipuodin lisäksi kesäkaudella Huuhaa-puodista, ihan livenä.  Shoppailun jälkeen on mukava istahtaa maaseutumiljöössä, keskellä ei mitään, tunnelmalliseen, vanhaan liiteriin muokattuun kahvittelutilaan ja nauttia kiireettömästi kahvista, leipomuksista ja elämästä. Ties vaikka ajatus lähtisi lentoon ja saisit huikeita uusia sisustusideoita kotiisi. Hannahuuhaa voi auttaa siinäkin: ideat eivät ihan heti lopu kesken!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Punapinkki rahi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart