Vihreä koira-tyynynpäällinen

27.90 

Vihreänsävyisiä kierrätysfarkkuja ja koirakuva toisesta kierrätyskankaasta.

Tausta lääkärintakista!

Koko 40cm x 40cm.

Konepestävä 40C. Sisustyynyn saat itse laittaa.

(Katso myös Herraskissa-tyynynpäällinen; kissa ja koira sopivat samalle sohvalle)!

 

Saatavuus: 1 varastossa

Vihreä koira-tyynynpäällinen on helppo sisustuksen tunnelman ja tyylin tekijä! Lisää väriä muuten vaaleaan sisustukseen, vahvista valmiiksi värikylläistä sisustusta, heitä sohvalle voimakasta vastaväriä… Hannahuuhaan tyynypäälliset ovat takuulla uniikkeja, pääosin kierrätyskankaista koottuja kokonaisuuksia.  Usein käytettyjä materiaaleja ovat farkku ja vanhat kanavatyöt sekä erilaiset, värikkäät kankaat, joita kaikkia löytyy Hannahuuhaan vuosien varastoista, kavereiden ja tuttavien (tuntemattomienkin) poisjoutavista kasoista, kirpputorien kaaoksista, kangaskauppojen alelaareista…Se on semmoinen hamsteri-Hanna tämä Huuhaa!

Farkut ovat aina trendikkäät, miksei myös siis sisustuksessa? Farkku on myös kestävää ja toimii vielä toisenkin kierroksen: ensin jalassa, sitten sohvalla tai nojatuolilla. Miksei lattiallakin! Farkkua voi elävöittää monella tavalla. Tähän mennessä Huuhaa-pajalla on käytetty sabluunamaalausta, kanavatöitä, pitsejä ja eri kuosisia, farkkukankaan vahvuisia puuvillakankaita. Mallistosta löytyy tilkuista koottuja, farkulla kehystettyjä kanavatöitä, ristikoiden ystävälle sanaristikkoteemallisia sekä pitsinauhoilla somistettuja tyynynpäällisiä. Suosittuja ovat myös takataskulliset pikkutyynyt. Taskuun voi näppärästi sujauttaa vaikka kaukosäätimen tai kännykän!

Vihreä koira-tyynynpäällinen Hannahuuhaan puodista

 

Kanavatöitä on tullut kerättyä jo vuosia puoli-ilmaiseksi kirpputoreilta. Niissä kun vaan on jotakin sympaattista; joku on nähnyt kovan vaivan ja sitten joku toinen, kenties perikunta, yrittää päästä niistä eroon. Nykyäänhän ne ovat taas nousseet jopa trendikkäiksi ja monenmoisten tuunausten materiaaliksi. Hannahuuhaa taiteilee tyynynpäällisiä yhdistäen niihin farkkua tai muuta sopivan väristä kangasta. Ja tekee sen mahdollisimman kestävästi: kanavatyö saa taustatuekseen kestävää puuvillalakanakangasta (sekin on kierrätettyä) siksakreunalla.

Tyynynpäällisiä on helppoa ja halpaa ostaa tusinakaupasta. Samoja löydät sitten myös naapurin, kummin kaiman, anopin ja miniän sohvalta ja sängyn päältä.  Helppoa ostaminen on myös Huuhaa-nettikaupasta ja samalla saat sisustukseesi jotain erilaista, uniikkia, käsityötä! Hanki omaan kotiin tai vie naapurille, kummin kaimalle, anopille tai miniälle lahjaksi! Kaikille ei kuitenkaan samanlaista saa, joten persoonallinen sisustus on taattu! Erotu massasta ja hanki kotiin jotain erilaista!

Tyynyjä ja muita persoonallisia sisustusjuttuja voit hankkia helposti nettipuodin lisäksi kesäkaudella Huuhaa-puodista, ihan livenä.  Shoppailun jälkeen on mukava istahtaa maaseutumiljöössä, keskellä ei mitään, tunnelmalliseen, vanhaan liiteriin muokattuun kahvittelutilaan ja nauttia kiireettömästi kahvista, leipomuksista ja elämästä. Ties vaikka ajatus lähtisi lentoon ja saisit huikeita uusia sisustusideoita kotiisi. Hannahuuhaa voi auttaa siinäkin: ideat eivät ihan heti lopu kesken!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vihreä koira-tyynynpäällinen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart