Nalle Puh-taulu

19.90 

Nalle Puh sopii ainakin lastenhuoneen seinälle kuin hunaja Puhin masuun!

Taulun koko 21cm x 15,5cm.

Varasto loppu

Nalle Puh-taulu. Vanha lauta on kaunista ja näyttää hyvältä seinällä kuin seinällä! Paitsi miehen mielestä ei enää ulkorakennustemme ulkoseinällä. Hannahuuhaa käyttää liiterinsä ja Huuhaa-puotinsa seinien vanhoja lautoja ja kirjahyllyjen, laatikoiden ynnä muiden ei enää pelastettavien kalusteiden taustojen kovalevyjä uudelleen luoden uniikkeja sisustustauluja omalla, persoonallisella, hieman humoristisellakin tavallaan. Kehystää voi vaikka mitä! Vanhaa, käytettyä, rustiikkia, kuten julisteita, keittiövälineitä ja pehmonalleja on tähän mennessä päätynyt kehyksiin. Esineiden taustana voi olla vanhaa tapettia, kangasta, juuttikangasta, aikakauslehteä, mitä milloinkin keksin ja kivalta näyttää. Ja mitä milloinkin sattuu omista kaapeista ja kirpputoreilta löytymään. Lisämausteena voi olla erilaisia puu– tai metallikoristeita. Jokainen taulu on uniikki ja omin käsin ja aivoituksin valmistettu, keksimisen ja pähkäilyn ilotulitteilla varustettu. Usein tauluissa on myös jokin veikeä teksti, onhan huumori ja sanoilla leikittely olennainen osa Hannahuuhaan maailmaa. Sisustuskin voi olla pienellä silmäkulman pilkkeellä höystettyä. Pelkistetty, skandinaavinen ja vaalea sisustus ei ole Hannahuuhaan juttu. Mutta nämä taulut näyttävät hyvältä ihan valkoisellakin seinällä! Pientä twistiä sellaiseenkin kotiin! Kotona pitää viihtyä, kotona pitää olla hauskaa ja kotona pitää olla inspiroivaa! Saa olla muutakin ilahduttavaa katseltavaa kuin televisio! Omassa, rakkaassa kotitorpassamme eivät vaan seinät enää tahdo riittää, mutta sinullahan oli tilaa juuri siinä kohtaa, muistathan?

Nalle Puh-taulu ja muita persoonallisia sisustusjuttuja

Hamsteri-Hanna on jossain vaiheessa keräillyt kirpputoreilta pieniä pehmonalleja ja -hahmoja. Ylevä ajatus oli, että annan aina pikkuvieraiden valita itselleen ikiomaksi joku pikkupehmoista kotiin viemisiksi. Vaan eihän niitä pikkuvieraita käynyt samaan tahtiin kuin kirppareilta nalleja meille muutti. Nallet unohtuivat laatikkoon, kunnes koitti herätys talviunilta ja nalleja alkoi siirtyä kehyksiin.

Tauluja ja muita kivoja sisustusjuttuja voit hankkia helposti nettipuodin lisäksi kesäkaudella Huuhaa-puodista, ihan livenä.  Shoppailun jälkeen on mukava istahtaa maaseutumiljöössä, keskellä ei mitään, tunnelmalliseen, vanhaan liiteriin muokattuun kahvittelutilaan ja nauttia kiireettömästi kahvista, leipomuksista ja elämästä. Ties vaikka ajatus lähtisi lentoon ja saisit huikeita uusia sisustusideoita kotiisi. Hannahuuhaa voi auttaa siinäkin: ideat eivät ihan heti lopu kesken!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nalle Puh-taulu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart